Σε ποιους απευθείνεται;

Σε ποιους απευθείνεται;

H εκπαιδευτική και επιχειρηματική μας πρόταση απευθύνεται σε:
Καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, που θα ήθελαν να λειτουργήσουν το δικό τους Φροντιστήριο Πουκαμισάς στην περιοχή της επιλογής τους και να εργαστούν σε αυτό, ως καθηγητές και διευθυντές σπουδών, υπό την προϋπόθεση της αξιολόγησής τους ως προς την εκπαιδευτική τους κατάρτιση και ως προς τις διοικητικές τους ικανότητες.

Άτομα με ακαδημαϊκό προφίλ, που τους ταιριάζει ο τομέας της εκπαίδευσης και έχουν εμπειρία στη διαχείριση και στον συντονισμό ομάδας εργαζομένων.

Επιχειρηματίες που τους ενδιαφέρει να επενδύσουν στον κλάδο της εκπαίδευσης, με την προϋπόθεση της συνεργασίας με εκπαιδευτικούς σε διοικητικό επίπεδο, τους οποίους θα έχουμε αξιολογήσει και εγκρίνει.

Φροντιστές που επιθυμούν να μετασχηματίσουν την υφιστάμενη δομή τους σε φροντιστήριο του Ομίλου μας και να επωφεληθούν από την εξωστρέφεια, τη διαφήμιση και την οργάνωση στη λειτουργία που τους προσφέρουμε.

ΓΙΑΤΙ FRANCHISE ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ;

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Οι υποστηρικτικές υποδομές στη λειτουργία των μονάδων μας που τεκμηριώνουν την υπεροχή μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BRAND NAME & MARKETING

Το ισχυρότερο brand name και το αρτιότερο marketing plan στην κατηγορία της εκπαίδευσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ενιαία αισθητική εικόνα των φροντιστηρίων μας αποπνέει σεβασμό στους μθητές και διασφαλίζει ιδανικές συνθήκες διδακτικής λειτουργίας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

O Όμιλος μας, πέρα από τις υψηλότατου επιπέδου εκπαιδευτικές του υπηρεσίες, από τα πρώτα του βήματα επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟ
MARKETING PLAN ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα
 • Πανελλαδική Τηλεοπτική Προβολή
 • Στοχευμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο
 • Διαφήμιση στο ραδιόφωνο
 • Ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας
 • Διαφημιστικές συνέργειες κύρους
 • Στοχευμένο τοπικό marketing
 • Βραβεία αριστείας, συνέπειας και βελτίωσης

Πλεονεκτήματα Franchise

Franchise ή σύστημα δικαιόχρησης ονομάζεται η μέθοδος της ίδρυσης μίας νέας επιχείρησης ή του μετασχηματισμού μίας υφιστάμενης, μέσω της μεταλαμπάδευσης της τεχνογνωσίας (know how) και της επωνυμίας (brand name) μίας ήδη εγκαθιδρυμένης στη συνείδηση του κοινού και επιτυχημένης επιχείρησης.

Τα πλεονεκτήματα της ίδρυσης μίας επιχείρησης με την μέθοδο του franchise συνοψίζονται στα εξής :
Διαβάστε περισσότερα

Οι συνεργάτες μας είναι η δύναμή μας

 • Λυκόβρυση

  Γρ. Λαμπράκη 39-41 & Ούλωφ Πάλμε 2, Τ. 210 2851874

  gkri

  Βασιλική Ματζαβέλα

  Θαυμάζω την οργάνωση και τον προγραμματισμό που υπάρχει σε όλους τους τομείς –από τις τεχνικές μελέτης μέχρι την υπευθυνότητα των Ακαδημαϊκών υπευθύνων– και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν κάθε φύλλο εργασίας και κάθε διαγώνισμα. Αλλά, πάνω απ’ όλα, κρατάω αυτό που μου είπε μια μαθήτριά μας πρόσφατα: «Κοντά σας νιώθω ασφάλεια...».
  Αυτό επιθυμώ για όλους τους μαθητές μας και στοχεύουμε σε αυτό κοιτώντας το μέλλον με  σιγουριά.
 • Πατήσια - Άνω

  Δημητρακοπούλου 18 & Κ. Θεοτόκη, Τ. 210 2011774

  frontisti

  Άννα Φροντιστή

  karageorgiou

  Λάζαρος Καραγεωργίου

  Από την μας πρώτη επαφή με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς  αντιληφθήκαμε ότι δεν πρόκειται μόνο για μια ταμπέλα που τοποθετείται σε ένα κτίριο, αλλά για μια ολόκληρη εκπαιδευτική φιλοσοφία της οποίας θελήσαμε να γίνουμε κοινωνοί. Μια κουλτούρα ποιότητας που διαχέεται καθημερινά από τον Πρόεδρο του Ομίλου και τους συνεργάτες του μέχρι το τελευταίο ζωντανό του κύτταρο, ώστε να υλοποιείται άρτια και να εξελίσσεται διαρκώς ένα εκπαιδευτικό σύστημα μέσα από το οποίο κάθε μαθητής έχει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσει που βρίσκεται αλλά κυρίως να οραματιστεί που μπορεί να φτάσει.
 • Βύρωνας - Κέντρο

  Ανατολικής Θράκης 3 & Κολοκοτρώνη, Τ. 210 7792245

  psara

  Τερέζα Ψαρρά

  Η στήριξη, η καθοδήγηση και η βοήθεια που μας παρέχει ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς στο νέο μας εγχείρημα είναι καθοριστικής σημασίας για εμάς που μπαίνουμε για πρώτη φορά στην οικογένεια των φροντιστών. Ένα από τα πιο σημαντικά προτερήματα του Ομίλου είναι ότι υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις, είτε μιλάμε για την Κεντρική Διοίκηση, με πρωτεργάτη τον κύριο Θανάση Πουκαμισά, είτε για τους Ακαδημαϊκούς Υπεύθυνους είτε για το διοικητικό προσωπικό. Όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε σε κάθε επίπεδο το φροντιστήριό μας να παρέχει τις ποιοτικότερες υπηρεσίες.
 • Μέγαρα

  28ης Οκτωβρίου 148, Τ. 22960 24248

  rigos

  Γιώργος Ρήγας

  kaliora

  Ιωάννα Καλλιώρα

  Η απόφασή μας να ενταχθούμε στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς πάρθηκε το 2008. Σήμερα, έπειτα από 8 χρόνια εποικοδομητικής συνεργασίας, είμαστε υπερήφανοι γιατί έχουμε καταφέρει με την αδιάλειπτη συμπαράσταση του Ομίλου να «χτίσουμε» μια υγιή και κερδοφόρα επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον χώρο της εκπαίδευσης.
 • Ιεράπετρα

  Αλεξ. Παπάγου 12 & Ζουράρη, Τ. 28420 23100

  arxon

  Μάρκος Άρχων

  anagiotaki

  Νατάσσα Αγιαννιωτάκη

  magoulis

  Γιάννης Μαγούλης

  valaki

  Ειρήνη Βαλαχή

  Στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς αισθανόμαστε πρωτοπόροι στον φροντιστηριακό χώρο της μέσης εκπαίδευσης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι προτάσεις και οι ιδέες μας για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού μας έργου βρίσκουν πάντα πρόσφορο έδαφος για συζήτηση στις συνελεύσεις μας κι έχουν τη θερμή υποστήριξη του Προέδρου του Ομίλου Θανάση Πουκαμισά.
Δείτε όλους τους συνεργάτες μας
Προσωπικό στίγμα σε κάθε δραστηριότητα

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Ζητήστε ενημέρωση