Franchise στην εκπαίδευση: 14 σημεία έρευνας

Franchise στην εκπαίδευση: 14 σημεία έρευνας

Κάθε υποψήφιος δικαιοδόχος οφείλει να:
 1. Έρχεται σε επαφή με το ανθρώπινο δυναμικό ενός δικτύου φροντιστηριακής δικαιόχρησης. Το ισχυρό δίκτυο είναι οι άνθρωποι που το στελεχώνουν και δίνουν πνοή στο οργανόγραμμά του. Παράλληλα, θα πρέπει να συναντά τους Ακαδημαϊκούς υπεύθυνους των μαθημάτων και τα στελέχη των Διευθύνσεων Ανάπτυξης, Μarketing, Ποιότητας, Εκδοτικού Οίκου, Οικονομικών και Λειτουργίας Δικτύου.
 2. Επισκέπτεται πολλές εκπαιδευτικές μονάδες κατά την ώρα λειτουργίας τους, ώστε να διαμορφώσει προσωπική άποψη για τη δυναμική του δικτύου.
 3. Διασφαλίζει ότι τα προγράμματα του δικαιοπάροχου καλύπτουν όλες τις πτυχές της λειτουργίας ενός εκπαιδευτηρίου. Παρακολουθεί σεμινάρια εκπαίδευσης καθηγητών, διευθυντικών στελεχών και γραμματέων. Ακόμη, διερευνά την παρεχόμενη εκπαίδευση και υποστήριξη σε λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα, καθώς και σε θέματα πωλήσεων και τοπικού marketing.
 4. Ζητεί από τον δικαιοπάροχο ακριβή και τεκμηριωμένα στοιχεία για το ετήσιο διαφημιστικό budget του 2% των τελευταίων ετών και τον τρόπο διάθεσής του· ειδικότερα, θα πρέπει να ζητεί το κόστος της πανελλαδικής τηλεοπτικής προβολής. Με επίγνωση των οικονομικών μεγεθών του 2%, ο δικαιοδόχος θα είναι σε θέση να αξιολογήσει τον ετήσιο τζίρο του δικτύου και τον κύκλο εργασιών του.
 5. Αξιολογεί τόσο τη μορφή και το μέγεθος της εταιρείας που πραγματοποιεί το franchise όσο και την αξιοπιστία της, όταν πρόκειται για ΑΕ.
 6. Ελέγχει τις πιστοποιήσεις ποιότητας ISO –ή άλλων προτύπων– όλων των μονάδων του δικτύου στο οποίο διερευνά την πιθανή του είσοδο.
 7. Ενημερώνεται για τη δυνατότητα τηλεκπαίδευσης των καθηγητών και των στελεχών του φροντιστηρίου του, καθώς και για τον βαθμό παρέμβασης που μπορεί να έχει στην εκπαιδευτική και οικονομική πολιτική του Ομίλου μέσω ανοιχτών συμβουλίων.
 8. Διερευνά αν το δίκτυο στο οποίο εντάσσεται του δίνει τη δυνατότητα επέκτασης σε παρεμφερείς εκπαιδευτικές υπηρεσίες, όπως Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Πληροφορικής κ.ά.
 9. Επιζητεί ακριβή και αδιάψευστα στοιχεία για τον αριθμό των εκπαιδευτηρίων, τα έτη λειτουργίας κάθε εκπαιδευτικής μονάδας, τον αριθμό των μαθητών και την κερδοφορία των επιχειρήσεων.
 10. Διαβάζει με επιμέλεια το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό για όλες τις βαθμίδες και να διερευνά αν, στο πλαίσιο του δικτύου, λειτουργεί εκδοτικός οίκος με παρουσία και εκδόσεις στην ανταγωνιστική αγορά του βιβλίου.
 11. Μελετά το πρόγραμμα σπουδών, τη δομή των μαθημάτων και τη νομιμότητα της διάρκειάς τους, τους προγραμματισμούς της ύλης ανά μάθημα, τα σχέδια μαθημάτων σε κάθε διδασκόμενο αντικείμενο και σε κάθε βαθμίδα.
 12. Επικοινωνεί κατά τις επισκέψεις του σε μονάδες του δικτύου με άλλους δικαιοδόχους, με σκοπό να εξακριβώσει το επίπεδο της υποστήριξης της δικαιοπάροχης εταιρείας και να ελέγξει τις υποδομές τόσο των εκπαιδευτηρίων όσο και της έδρας της εταιρείας· σε ένα υγιές εκπαιδευτικό δίκτυο, το σύνολο των δικαιοδόχων είναι ιδιαιτέρως ικανοποιημένο με τη συνεργασία.
 13. Λαμβάνει ιδιαιτέρως υπόψη του τον αριθμό των εκπαιδευτικών μονάδων που ανήκουν στους βασικούς μετόχους της εταιρείας που παρέχει τη δικαιόχρηση. Σε ποιον βαθμό, δηλαδή, οι δικαιοπάροχοι είναι ταυτοχρόνως και δικαιοδόχοι του δικτύου.
 14. Αφουγκράζεται την ευρύτερη και μετρήσιμη απήχηση της εταιρείας στο κοινωνικό περιβάλλον: η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας της στο διαδίκτυο, η παρουσία της στα ΜΜΕ, η επαγγελματική και άμεση αντίδραση από τις πρώτες επαφές γνωριμίας με τους υποψήφιους δικαιοδόχους, η ετοιμότητα λύσεων και προτάσεων, η προσήλωση στο πρότυπο της ομοιόμορφης λειτουργίας, οι ανοιχτές διαδικασίες λειτουργίας που δεν επιτρέπουν αρνητικές σκέψεις για «κρυφά» ψεγάδια.

ΓΙΑΤΙ FRANCHISE ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ;

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Οι υποστηρικτικές υποδομές στη λειτουργία των μονάδων μας που τεκμηριώνουν την υπεροχή μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BRAND NAME & MARKETING

Το ισχυρότερο brand name και το αρτιότερο marketing plan στην κατηγορία της εκπαίδευσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ενιαία αισθητική εικόνα των φροντιστηρίων μας αποπνέει σεβασμό στους μθητές και διασφαλίζει ιδανικές συνθήκες διδακτικής λειτουργίας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

O Όμιλος μας, πέρα από τις υψηλότατου επιπέδου εκπαιδευτικές του υπηρεσίες, από τα πρώτα του βήματα επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟ
MARKETING PLAN ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα
 • Πανελλαδική Τηλεοπτική Προβολή
 • Στοχευμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο
 • Διαφήμιση στο ραδιόφωνο
 • Ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας
 • Διαφημιστικές συνέργειες κύρους
 • Στοχευμένο τοπικό marketing
 • Βραβεία αριστείας, συνέπειας και βελτίωσης

Πλεονεκτήματα Franchise

Franchise ή σύστημα δικαιόχρησης ονομάζεται η μέθοδος της ίδρυσης μίας νέας επιχείρησης ή του μετασχηματισμού μίας υφιστάμενης, μέσω της μεταλαμπάδευσης της τεχνογνωσίας (know how) και της επωνυμίας (brand name) μίας ήδη εγκαθιδρυμένης στη συνείδηση του κοινού και επιτυχημένης επιχείρησης.

Τα πλεονεκτήματα της ίδρυσης μίας επιχείρησης με την μέθοδο του franchise συνοψίζονται στα εξής :
Διαβάστε περισσότερα

Οι συνεργάτες μας είναι η δύναμή μας

 • Σέρρες - Κέντρο

  Κωνσταντινουπόλεως 10, Τ. 23210 68700

  pantazis

  Ευστάθιος Πανταζής

  Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, τόσο ως εκπαιδευτικός όσο και ως επιχειρηματίας της εκπαίδευσης, καθώς επί σειρά ετών λειτουργώ Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από την πρώτη στιγμή της επαφής μου με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς διαπίστωσα την ύψιστου επιπέδου οργανωτική του δομή και την τεχνογνωσία, όσο και το πάθος για την τελειότητα, των στελεχών του. Η απόφαση για τη δημιουργία της μονάδας μου, στην πόλη των Σερρών, ήρθε άμεσα και σήμερα, λίγους μήνες μετά τη λειτουργία της, αισθάνομαι την αμέριστη υποστήριξη του Ομίλου, που θεωρώ πως βήμα προς βήμα, θα την οδηγήσει στην επιτυχία.
 • Νέα Φιλαδέλφεια

  Λ. Δεκελείας 125, Τ. 210 2511829

  nikolaidis

  Ανδρέας Νικολαΐδης

  emvalomenou

  Βασιλική Εμβαλωμένου

  Η είσοδός μας στον Όμιλο πραγματοποιήθηκε την περυσινή ακαδημαϊκή περίοδο. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα είμαστε σε θέση να βεβαιώσουμε τα οφέλη που αποκομίσαμε και συνεχίζουμε να έχουμε καθημερινά.
  Η συμμετοχή μας στο δομημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ομίλου μάς επιτρέπει τη διαρκή βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου της μονάδας μας μέσα από ποικίλες διαδραστικές ενέργειες, αλλά και τη συνεχή επιμόρφωση όλων των συνεργατών μας σε ζητήματα εκπαιδευτικού περιεχομένου.
  Επιπλέον, η συνεργασία μας με τον Όμιλο μας παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες και υποστηρικτικό υλικό που μας εξασφαλίζουν μια αποτελεσματική επιχειρηματική δραστηριότητα.
 • Κάτω Πατήσια - Λιοσίων

  Λιοσίων 259-261 Τ. 210 8541224

  kotsota

  Βιολέττα Κοτσώτα

  kalkounis

  Σπυρίδων Καλκούνης

  Το ξεκίνημα του φροντιστηρίου μας είναι το αποτέλεσμα βαθιάς σκέψης, σχεδιασμού και εκτεταμένης έρευνας με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα στην εκπαίδευση των παιδιών μας. «Παιδιά μας» βλέπουμε όλα τα παιδιά που μας τίμησαν επιλέγοντάς μας ως αρωγούς στην προσπάθειά τους για το μέλλον τους.
  Ως γονείς –που μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες με τους γονείς των μαθητών μας– αλλά και ως επαγγελματίες θεωρούμε ότι έχουμε κάνει τη σοφότερη επιλογή μέσω της οποίας διασφαλίζουμε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης αλλά και οργάνωσης μέσω του συστήματος ISO που εφαρμόζεται από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς. Επιπλέον, η συνεχιζόμενη εκπαίδευση των καθηγητών μας, η οποία οργανώνεται από τον Όμιλο, έπαιξε βασικό ρόλο στην τελική μας επιλογή.
  Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, διαθέτοντας ευρωπαϊκές προδιαγραφές λειτουργίας και οργάνωσης, προετοιμάζουν τους σημερινούς μαθητές και αυριανούς επαγγελματίες για μια επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα αλλά και στo εξωτερικό, κάτι που συμβαδίζει με τις προσωπικές μας προδιαγραφές και επιδιώξεις.
 • Χαλκίδα

  Αγγελάτου 21, Τ. 22210 85730

  salis

  Αντώνης Σαλής

  roumeliotis

  Δημήτρης Ρουμελιώτης

  Από το 2015 είμαστε μέλη της «οικογένειας» Πουκαμισά. Οι υψηλές εκπαιδευτικές απαιτήσεις μας σε συνεργασία με τον Όμιλο έστησαν σε ακόμα μια επαρχιακή πόλη μία φροντιστηριακή μονάδα με πρωτόγνωρη τεχνοτροπία. Οι καινοτομίες και οι θεσμοί που χαρακτηρίζουν το όνομα «Πουκαμισάς» είναι αυτά που εξασφαλίζουν την επιτυχία και μας κάνουν να διαφέρουμε από τα υπόλοιπα φροντιστήρια.
 • Άγιος Νικόλαος Κρήτης

  28ης Οκτωβρίου 19, Τ. 28410 21226

  arxon

  Μάρκος Άρχων

  mauris

  Γιάννης Μαυρής

  valaki

  Ειρήνη Βαλαχή

  varda

  Δέσποινα Βάρδα

  ailamaki

  Ξανθή Αϊλαμάκη

  Όταν δημιουργήσαμε το νέο φροντιστήριό μας στον Άγιο Νικόλαο, τολμούσαμε κάτι σπουδαίο: Μια ομάδα νέων ανθρώπων, με όνειρα και υψηλές εκπαιδευτικές απαιτήσεις, να μπορέσει να σταθεί στο ανταγωνιστικό περιβάλλον μιας επαρχιακής πόλης. Χωρίς την υποστήριξη του Ομίλου σε όλα τα επίπεδα, οργανωτικά και εκπαιδευτικά, δεν θα είχαμε καταφέρει να πετύχουμε τον στόχο μας.
Δείτε όλους τους συνεργάτες μας
Προσωπικό στίγμα σε κάθε δραστηριότητα

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Ζητήστε ενημέρωση