Franchise στην εκπαίδευση: 14 σημεία έρευνας

Franchise στην εκπαίδευση: 14 σημεία έρευνας

Κάθε υποψήφιος δικαιοδόχος οφείλει να:
 1. Έρχεται σε επαφή με το ανθρώπινο δυναμικό ενός δικτύου φροντιστηριακής δικαιόχρησης. Το ισχυρό δίκτυο είναι οι άνθρωποι που το στελεχώνουν και δίνουν πνοή στο οργανόγραμμά του. Παράλληλα, θα πρέπει να συναντά τους Ακαδημαϊκούς υπεύθυνους των μαθημάτων και τα στελέχη των Διευθύνσεων Ανάπτυξης, Μarketing, Ποιότητας, Εκδοτικού Οίκου, Οικονομικών και Λειτουργίας Δικτύου.
 2. Επισκέπτεται πολλές εκπαιδευτικές μονάδες κατά την ώρα λειτουργίας τους, ώστε να διαμορφώσει προσωπική άποψη για τη δυναμική του δικτύου.
 3. Διασφαλίζει ότι τα προγράμματα του δικαιοπάροχου καλύπτουν όλες τις πτυχές της λειτουργίας ενός εκπαιδευτηρίου. Παρακολουθεί σεμινάρια εκπαίδευσης καθηγητών, διευθυντικών στελεχών και γραμματέων. Ακόμη, διερευνά την παρεχόμενη εκπαίδευση και υποστήριξη σε λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα, καθώς και σε θέματα πωλήσεων και τοπικού marketing.
 4. Ζητεί από τον δικαιοπάροχο ακριβή και τεκμηριωμένα στοιχεία για το ετήσιο διαφημιστικό budget του 2% των τελευταίων ετών και τον τρόπο διάθεσής του· ειδικότερα, θα πρέπει να ζητεί το κόστος της πανελλαδικής τηλεοπτικής προβολής. Με επίγνωση των οικονομικών μεγεθών του 2%, ο δικαιοδόχος θα είναι σε θέση να αξιολογήσει τον ετήσιο τζίρο του δικτύου και τον κύκλο εργασιών του.
 5. Αξιολογεί τόσο τη μορφή και το μέγεθος της εταιρείας που πραγματοποιεί το franchise όσο και την αξιοπιστία της, όταν πρόκειται για ΑΕ.
 6. Ελέγχει τις πιστοποιήσεις ποιότητας ISO –ή άλλων προτύπων– όλων των μονάδων του δικτύου στο οποίο διερευνά την πιθανή του είσοδο.
 7. Ενημερώνεται για τη δυνατότητα τηλεκπαίδευσης των καθηγητών και των στελεχών του φροντιστηρίου του, καθώς και για τον βαθμό παρέμβασης που μπορεί να έχει στην εκπαιδευτική και οικονομική πολιτική του Ομίλου μέσω ανοιχτών συμβουλίων.
 8. Διερευνά αν το δίκτυο στο οποίο εντάσσεται του δίνει τη δυνατότητα επέκτασης σε παρεμφερείς εκπαιδευτικές υπηρεσίες, όπως Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Πληροφορικής κ.ά.
 9. Επιζητεί ακριβή και αδιάψευστα στοιχεία για τον αριθμό των εκπαιδευτηρίων, τα έτη λειτουργίας κάθε εκπαιδευτικής μονάδας, τον αριθμό των μαθητών και την κερδοφορία των επιχειρήσεων.
 10. Διαβάζει με επιμέλεια το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό για όλες τις βαθμίδες και να διερευνά αν, στο πλαίσιο του δικτύου, λειτουργεί εκδοτικός οίκος με παρουσία και εκδόσεις στην ανταγωνιστική αγορά του βιβλίου.
 11. Μελετά το πρόγραμμα σπουδών, τη δομή των μαθημάτων και τη νομιμότητα της διάρκειάς τους, τους προγραμματισμούς της ύλης ανά μάθημα, τα σχέδια μαθημάτων σε κάθε διδασκόμενο αντικείμενο και σε κάθε βαθμίδα.
 12. Επικοινωνεί κατά τις επισκέψεις του σε μονάδες του δικτύου με άλλους δικαιοδόχους, με σκοπό να εξακριβώσει το επίπεδο της υποστήριξης της δικαιοπάροχης εταιρείας και να ελέγξει τις υποδομές τόσο των εκπαιδευτηρίων όσο και της έδρας της εταιρείας· σε ένα υγιές εκπαιδευτικό δίκτυο, το σύνολο των δικαιοδόχων είναι ιδιαιτέρως ικανοποιημένο με τη συνεργασία.
 13. Λαμβάνει ιδιαιτέρως υπόψη του τον αριθμό των εκπαιδευτικών μονάδων που ανήκουν στους βασικούς μετόχους της εταιρείας που παρέχει τη δικαιόχρηση. Σε ποιον βαθμό, δηλαδή, οι δικαιοπάροχοι είναι ταυτοχρόνως και δικαιοδόχοι του δικτύου.
 14. Αφουγκράζεται την ευρύτερη και μετρήσιμη απήχηση της εταιρείας στο κοινωνικό περιβάλλον: η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας της στο διαδίκτυο, η παρουσία της στα ΜΜΕ, η επαγγελματική και άμεση αντίδραση από τις πρώτες επαφές γνωριμίας με τους υποψήφιους δικαιοδόχους, η ετοιμότητα λύσεων και προτάσεων, η προσήλωση στο πρότυπο της ομοιόμορφης λειτουργίας, οι ανοιχτές διαδικασίες λειτουργίας που δεν επιτρέπουν αρνητικές σκέψεις για «κρυφά» ψεγάδια.

ΓΙΑΤΙ FRANCHISE ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ;

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Οι υποστηρικτικές υποδομές στη λειτουργία των μονάδων μας που τεκμηριώνουν την υπεροχή μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BRAND NAME & MARKETING

Το ισχυρότερο brand name και το αρτιότερο marketing plan στην κατηγορία της εκπαίδευσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ενιαία αισθητική εικόνα των φροντιστηρίων μας αποπνέει σεβασμό στους μθητές και διασφαλίζει ιδανικές συνθήκες διδακτικής λειτουργίας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

O Όμιλος μας, πέρα από τις υψηλότατου επιπέδου εκπαιδευτικές του υπηρεσίες, από τα πρώτα του βήματα επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟ
MARKETING PLAN ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα
 • Πανελλαδική Τηλεοπτική Προβολή
 • Στοχευμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο
 • Διαφήμιση στο ραδιόφωνο
 • Ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας
 • Διαφημιστικές συνέργειες κύρους
 • Στοχευμένο τοπικό marketing
 • Βραβεία αριστείας, συνέπειας και βελτίωσης

Πλεονεκτήματα Franchise

Franchise ή σύστημα δικαιόχρησης ονομάζεται η μέθοδος της ίδρυσης μίας νέας επιχείρησης ή του μετασχηματισμού μίας υφιστάμενης, μέσω της μεταλαμπάδευσης της τεχνογνωσίας (know how) και της επωνυμίας (brand name) μίας ήδη εγκαθιδρυμένης στη συνείδηση του κοινού και επιτυχημένης επιχείρησης.

Τα πλεονεκτήματα της ίδρυσης μίας επιχείρησης με την μέθοδο του franchise συνοψίζονται στα εξής :
Διαβάστε περισσότερα

Οι συνεργάτες μας είναι η δύναμή μας

 • Χολαργός

  Φανερωμένης 4 & Αγαμέμνονος 11, Τ. 213 0300656

  stamou

  Άννα-Μαρία Στάμου

  vizouri

  Κατερίνα Βυζούρη

  liodakis

  Λευτέρης Λιοδάκης

  Με την είσοδό μας στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισά συμμετέχουμε στον μεγαλύτερο Φροντιστηριακό Όμιλο της χώρας, του οποίου τα μεγέθη, οι στόχοι και οι προσδοκίες μεγαλώνουν κάθε χρόνο.
  Η δομή και η οργάνωση του Ομίλου, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και η προσωπική και αμέριστη ενεργοποίηση των στελεχών του μας βοήθησαν, μας βελτίωσαν και ενίσχυσαν το πάθος μας για την εκπαίδευση.
  Δημιουργήσαμε έναν χώρο που φιλοδοξεί να βοηθήσει τους μαθητές στην πορεία της γνώσης και στην κατάκτηση των στόχων τους και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.
 • Ψαχνά Εύβοιας

  Αγγελή Γοβιού 18, Τ. 22283 00436

  roumeliotis

  Δημήτρης Ρουμελιώτης

  Ως ιδιοκτήτης και διευθυντής φροντιστηριακής μονάδας από το 2005 αναζητούσα διαρκώς εκείνη την επαγγελματική ευκαιρία συνεργασίας που θα έδινε στην εργασία μου μεγαλύτερη ώθηση και διαχρονικότητα. Πιστεύω πως το άκρως επαγγελματικό και οργανωμένο περιβάλλον που συνάντησα στον Όμιλο Πουκαμισάς αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την επίτευξη των προσδοκιών μου και των στόχων μου στον χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης.
 • Βάρη

  Λ. Βάρης 81, Τ. 210 8992159

  vroxxopoulos

  Γιώργος Βροχόπουλος

  Έχοντας ενταχθεί στην οικογένεια του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς από το 2013, είμαι πεπεισμένος ότι έχω κάνει τη σωστή επιλογή για την επαγγελματική μου ανέλιξη στον χώρο της εκπαίδευσης.
  Η τεχνογνωσία, το κύρος και το καθεστώς πλήρους νομιμότητας που διέπει τον Όμιλο ήταν καταλυτικά στοιχεία για την τελική μου απόφαση. Η λειτουργία όλων των μονάδων γίνεται με κοινό πλαίσιο αποφάσεων όλων των διευθυντών υπό την καθοδήγηση του ίδιου του Θανάση Πουκαμισά.
  Τίποτε δεν έχει αλλάξει από την αρχική μου εικόνα ότι όποιος εισέρχεται στην οικογένεια των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς τα οφέλη που λαμβάνει είναι πολλαπλάσια αυτών που απαιτείται να αποδώσει.
 • Χαϊδάρι - Κέντρο

  Στρατάρχου Καραϊσκάκη 46 & Μαγνησίας 1, Τ. 210 5980050

  moraitou

  Ειρήνη Μωραΐτου

  panagiotou

  Δημήτρης Παναγιώτου

  Η τεχνογνωσία, τα εργαλεία που συνιστούν την εγγύηση της επιτυχίας όλου του εκπαιδευτικού οράματος του ιδρυτή και Προέδρου του Ομίλου κυρίου Αθανασίου Πουκαμισά, καθώς  και το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει τα εκπαιδευτήρια «Πουκαμισάς» αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα για κάθε νέο υποψήφιο franchisee. Αξίζει, λοιπόν, να ενταχθεί στην ομάδα που δημιουργεί τις εξελίξεις στον χώρο της εκπαίδευσης όποιος μπορεί να πιστέψει και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του οράματός μας.
 • Άγιος Στέφανος

  Τραπεζούντος 27 & Κοιμήσεως Θεοτόκου, Τ. 210 8145018

  kouridakis

  Κωνσταντίνος Κουριδάκης

  dimitriadou

  Σοφία Δημητριάδου

  Η απόφαση να μπούμε στην οικογένεια του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς βασίστηκε στην προσωπική επιθυμία μας να δραστηριο-ποιηθούμε στον τομέα της εκπαίδευσης. Τα σημαντικότερα κριτήρια αξιολόγησης της απόφασής μας ήταν η οργάνωση, η αξιοκρατία, η συνεργατικότητα και η υψηλή στοχοθεσία που κυριαρχεί σε όλα τα μέλη του Ομίλου. Η επιχειρηματική επιτυχία έρχεται μετά την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων· έτσι νιώθουμε και πιστεύουμε ότι είναι σίγουρη και ασφαλής. Η προσωπική και εταιρική καταξίωση βασίζεται στα χέρια και στο μυαλό όλων μας και εκπορεύεται από το όραμα, τόσο του ιδρυτή του Ομίλου όσο και όλων των συνεργατών.
Δείτε όλους τους συνεργάτες μας
Προσωπικό στίγμα σε κάθε δραστηριότητα

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Ζητήστε ενημέρωση