Franchise στην εκπαίδευση: 14 σημεία έρευνας

Franchise στην εκπαίδευση: 14 σημεία έρευνας

Κάθε υποψήφιος δικαιοδόχος οφείλει να:
 1. Έρχεται σε επαφή με το ανθρώπινο δυναμικό ενός δικτύου φροντιστηριακής δικαιόχρησης. Το ισχυρό δίκτυο είναι οι άνθρωποι που το στελεχώνουν και δίνουν πνοή στο οργανόγραμμά του. Παράλληλα, θα πρέπει να συναντά τους Ακαδημαϊκούς υπεύθυνους των μαθημάτων και τα στελέχη των Διευθύνσεων Ανάπτυξης, Μarketing, Ποιότητας, Εκδοτικού Οίκου, Οικονομικών και Λειτουργίας Δικτύου.
 2. Επισκέπτεται πολλές εκπαιδευτικές μονάδες κατά την ώρα λειτουργίας τους, ώστε να διαμορφώσει προσωπική άποψη για τη δυναμική του δικτύου.
 3. Διασφαλίζει ότι τα προγράμματα του δικαιοπάροχου καλύπτουν όλες τις πτυχές της λειτουργίας ενός εκπαιδευτηρίου. Παρακολουθεί σεμινάρια εκπαίδευσης καθηγητών, διευθυντικών στελεχών και γραμματέων. Ακόμη, διερευνά την παρεχόμενη εκπαίδευση και υποστήριξη σε λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα, καθώς και σε θέματα πωλήσεων και τοπικού marketing.
 4. Ζητεί από τον δικαιοπάροχο ακριβή και τεκμηριωμένα στοιχεία για το ετήσιο διαφημιστικό budget του 2% των τελευταίων ετών και τον τρόπο διάθεσής του· ειδικότερα, θα πρέπει να ζητεί το κόστος της πανελλαδικής τηλεοπτικής προβολής. Με επίγνωση των οικονομικών μεγεθών του 2%, ο δικαιοδόχος θα είναι σε θέση να αξιολογήσει τον ετήσιο τζίρο του δικτύου και τον κύκλο εργασιών του.
 5. Αξιολογεί τόσο τη μορφή και το μέγεθος της εταιρείας που πραγματοποιεί το franchise όσο και την αξιοπιστία της, όταν πρόκειται για ΑΕ.
 6. Ελέγχει τις πιστοποιήσεις ποιότητας ISO –ή άλλων προτύπων– όλων των μονάδων του δικτύου στο οποίο διερευνά την πιθανή του είσοδο.
 7. Ενημερώνεται για τη δυνατότητα τηλεκπαίδευσης των καθηγητών και των στελεχών του φροντιστηρίου του, καθώς και για τον βαθμό παρέμβασης που μπορεί να έχει στην εκπαιδευτική και οικονομική πολιτική του Ομίλου μέσω ανοιχτών συμβουλίων.
 8. Διερευνά αν το δίκτυο στο οποίο εντάσσεται του δίνει τη δυνατότητα επέκτασης σε παρεμφερείς εκπαιδευτικές υπηρεσίες, όπως Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Πληροφορικής κ.ά.
 9. Επιζητεί ακριβή και αδιάψευστα στοιχεία για τον αριθμό των εκπαιδευτηρίων, τα έτη λειτουργίας κάθε εκπαιδευτικής μονάδας, τον αριθμό των μαθητών και την κερδοφορία των επιχειρήσεων.
 10. Διαβάζει με επιμέλεια το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό για όλες τις βαθμίδες και να διερευνά αν, στο πλαίσιο του δικτύου, λειτουργεί εκδοτικός οίκος με παρουσία και εκδόσεις στην ανταγωνιστική αγορά του βιβλίου.
 11. Μελετά το πρόγραμμα σπουδών, τη δομή των μαθημάτων και τη νομιμότητα της διάρκειάς τους, τους προγραμματισμούς της ύλης ανά μάθημα, τα σχέδια μαθημάτων σε κάθε διδασκόμενο αντικείμενο και σε κάθε βαθμίδα.
 12. Επικοινωνεί κατά τις επισκέψεις του σε μονάδες του δικτύου με άλλους δικαιοδόχους, με σκοπό να εξακριβώσει το επίπεδο της υποστήριξης της δικαιοπάροχης εταιρείας και να ελέγξει τις υποδομές τόσο των εκπαιδευτηρίων όσο και της έδρας της εταιρείας· σε ένα υγιές εκπαιδευτικό δίκτυο, το σύνολο των δικαιοδόχων είναι ιδιαιτέρως ικανοποιημένο με τη συνεργασία.
 13. Λαμβάνει ιδιαιτέρως υπόψη του τον αριθμό των εκπαιδευτικών μονάδων που ανήκουν στους βασικούς μετόχους της εταιρείας που παρέχει τη δικαιόχρηση. Σε ποιον βαθμό, δηλαδή, οι δικαιοπάροχοι είναι ταυτοχρόνως και δικαιοδόχοι του δικτύου.
 14. Αφουγκράζεται την ευρύτερη και μετρήσιμη απήχηση της εταιρείας στο κοινωνικό περιβάλλον: η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας της στο διαδίκτυο, η παρουσία της στα ΜΜΕ, η επαγγελματική και άμεση αντίδραση από τις πρώτες επαφές γνωριμίας με τους υποψήφιους δικαιοδόχους, η ετοιμότητα λύσεων και προτάσεων, η προσήλωση στο πρότυπο της ομοιόμορφης λειτουργίας, οι ανοιχτές διαδικασίες λειτουργίας που δεν επιτρέπουν αρνητικές σκέψεις για «κρυφά» ψεγάδια.

ΓΙΑΤΙ FRANCHISE ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ;

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Οι υποστηρικτικές υποδομές στη λειτουργία των μονάδων μας που τεκμηριώνουν την υπεροχή μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BRAND NAME & MARKETING

Το ισχυρότερο brand name και το αρτιότερο marketing plan στην κατηγορία της εκπαίδευσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ενιαία αισθητική εικόνα των φροντιστηρίων μας αποπνέει σεβασμό στους μθητές και διασφαλίζει ιδανικές συνθήκες διδακτικής λειτουργίας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

O Όμιλος μας, πέρα από τις υψηλότατου επιπέδου εκπαιδευτικές του υπηρεσίες, από τα πρώτα του βήματα επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟ
MARKETING PLAN ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα
 • Πανελλαδική Τηλεοπτική Προβολή
 • Στοχευμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο
 • Διαφήμιση στο ραδιόφωνο
 • Ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας
 • Διαφημιστικές συνέργειες κύρους
 • Στοχευμένο τοπικό marketing
 • Βραβεία αριστείας, συνέπειας και βελτίωσης

Πλεονεκτήματα Franchise

Franchise ή σύστημα δικαιόχρησης ονομάζεται η μέθοδος της ίδρυσης μίας νέας επιχείρησης ή του μετασχηματισμού μίας υφιστάμενης, μέσω της μεταλαμπάδευσης της τεχνογνωσίας (know how) και της επωνυμίας (brand name) μίας ήδη εγκαθιδρυμένης στη συνείδηση του κοινού και επιτυχημένης επιχείρησης.

Τα πλεονεκτήματα της ίδρυσης μίας επιχείρησης με την μέθοδο του franchise συνοψίζονται στα εξής :
Διαβάστε περισσότερα

Οι συνεργάτες μας είναι η δύναμή μας

 • Κοζάνη

  Σαρανταπόρου 12, Τ. 24610 49270

  leontaridis

  Μπάμπης Λεονταρίδης

  margariti

  Ιωάννα Μαργαρίτη

  Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς αποτελούν όντως τον μεγαλύτερο φροντιστηριακό όμιλο στην Ελλάδα και ο τίτλος αυτός δεν έχει δοθεί απλώς για διαφημιστικούς λόγους. Η οργάνωση και η δομή του Ομίλου, σε συνδυασμό με τη μοναδική στήριξη και καθοδήγηση, είναι ό,τι καλύτερο έχουμε συναντήσει στην προσωπική μας εμπειρία ως εκπαιδευτικοί – φροντιστές. Είναι οι άνθρωποι που σκέφτονται και σχεδιάζουν για εμάς πριν από εμάς. Οι καινοτομίες του Ομίλου τον κάνουν να ξεχωρίζει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο, θέτοντας ως πρώτο στόχο την επιτυχία των μαθητών μας.
 • Αμπελόκηποι - Πανόρμου

  Λουίζης Ριανκούρ 71, Τ. 210 6911851

  bakaras

  Κωνσταντίνος Μπακαράς

  stathakopoulos

  Δημήτρης Σταθακόπουλος

  Ένας όμιλος με όραμα, στρατηγική και υψηλούς στόχους.

  Μία ισχυρή ομάδα που διακρίνεται για την καινοτομία, την ευελιξία και την αποδοτικότητα των δοκιμασμένων εκπαιδευτικών της μεθόδων.

  Μία μεγάλη οικογένεια που ξέρει να στηρίζει τα μέλη της και να κερδίζει.
 • Ηράκλειο Αττικής

  Κουντουριώτου 28, Τ. 210 2847200

  alexopoulou

  Παναγιώτα Αλεξοπούλου

  sigalas

  Λάζαρος Σιγάλας

  Μοναδική επιλογή για τον επιχειρηματία που θέλει να δώσει στην επιχείρησή του υγιή, μακρόχρονη και προσοδοφόρα προοπτική αποτελεί το franchise.
  Επιβεβλημένη επιλογή, με βάση τα σύγχρονα οικονομικά δεδομένα αλλά και την παγκόσμια τάση των οικονομιών.
  Αρκεί αυτή η επιλογή να βρει αντίκρισμα σε μια εταιρεία που διαθέτει αποδεδειγμένη στον χρόνο αξία, σύγχρονη, διαρκώς εξελισσόμενη τεχνογνωσία, συνεργατικότητα και ανθρώπινο πρόσωπο.
  Αυτοί είμαστε!
 • Καλλιθέα - Αγίων Πάντων

  Ελ. Βενιζέλου & Αγίων Πάντων 80, Τ. 210 9595995

  niarxos

  Μιχάλης Νιάρχος

  Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την ένταξή μου στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, που χαρακτηρίζεται από δυναμικές καινοτομίες και εξαιρετική οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, με πρωταρχικό στόχο την επιτυχημένη εκπαιδευτική πορεία του κάθε μαθητή μας.
  Η συνεχής υποστήριξη και εκπαίδευση διασφαλίζει στα μέλη του Ομίλου μας μελλοντικές επιτυχίες και μόνο!
 • Χαϊδάρι - Κέντρο

  Στρατάρχου Καραϊσκάκη 46 & Μαγνησίας 1, Τ. 210 5980050

  moraitou

  Ειρήνη Μωραΐτου

  panagiotou

  Δημήτρης Παναγιώτου

  Η τεχνογνωσία, τα εργαλεία που συνιστούν την εγγύηση της επιτυχίας όλου του εκπαιδευτικού οράματος του ιδρυτή και Προέδρου του Ομίλου κυρίου Αθανασίου Πουκαμισά, καθώς  και το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει τα εκπαιδευτήρια «Πουκαμισάς» αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα για κάθε νέο υποψήφιο franchisee. Αξίζει, λοιπόν, να ενταχθεί στην ομάδα που δημιουργεί τις εξελίξεις στον χώρο της εκπαίδευσης όποιος μπορεί να πιστέψει και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του οράματός μας.
Δείτε όλους τους συνεργάτες μας
Προσωπικό στίγμα σε κάθε δραστηριότητα

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Ζητήστε ενημέρωση