Το Ακαδημαϊκό μας Τμήμα

Το Ακαδημαϊκό μας Τμήμα

Η συνεχής εκπαίδευση και αξιολόγηση των καθηγητών και ο συντονισμός όλων των διδασκόντων με ενιαίο πρόγραμμα και στρατηγική εξασφαλίζεται μέσω του ρόλου:
 • Του Ακαδημαϊκού Υπευθύνου ανά ειδικότητα, ο οποίος αναλαμβάνει τον έλεγχο και τον συντονισμό όλων των καθηγητών της ειδικότητάς του, με σκοπό την εξασφάλιση ομοιογένειας στον τρόπο διδασκαλίας, ενιαίου προγραμματισμού ύλης και διαρκώς βελτιούμενου διδακτικού υλικού.
 • Του Δ/ντή Ακαδημαϊκού, ο οποίος μεταφέρει την εκπαιδευτική πολιτική των φροντιστηρίων στους Ακαδημαϊκούς Υπευθύνους και παρακολουθεί, επιβλέπει και ελέγχει την υλοποίησή της.
Διεύθυνση Ακαδημαϊκού & Ακαδημαϊκοί Υπεύθυνοι Τμημάτων
akad 2

ΓΙΑΤΙ FRANCHISE ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ;

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Οι υποστηρικτικές υποδομές στη λειτουργία των μονάδων μας που τεκμηριώνουν την υπεροχή μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BRAND NAME & MARKETING

Το ισχυρότερο brand name και το αρτιότερο marketing plan στην κατηγορία της εκπαίδευσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ενιαία αισθητική εικόνα των φροντιστηρίων μας αποπνέει σεβασμό στους μθητές και διασφαλίζει ιδανικές συνθήκες διδακτικής λειτουργίας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

O Όμιλος μας, πέρα από τις υψηλότατου επιπέδου εκπαιδευτικές του υπηρεσίες, από τα πρώτα του βήματα επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟ
MARKETING PLAN ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα
 • Πανελλαδική Τηλεοπτική Προβολή
 • Στοχευμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο
 • Διαφήμιση στο ραδιόφωνο
 • Ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας
 • Διαφημιστικές συνέργειες κύρους
 • Στοχευμένο τοπικό marketing
 • Βραβεία αριστείας, συνέπειας και βελτίωσης

Πλεονεκτήματα Franchise

Franchise ή σύστημα δικαιόχρησης ονομάζεται η μέθοδος της ίδρυσης μίας νέας επιχείρησης ή του μετασχηματισμού μίας υφιστάμενης, μέσω της μεταλαμπάδευσης της τεχνογνωσίας (know how) και της επωνυμίας (brand name) μίας ήδη εγκαθιδρυμένης στη συνείδηση του κοινού και επιτυχημένης επιχείρησης.

Τα πλεονεκτήματα της ίδρυσης μίας επιχείρησης με την μέθοδο του franchise συνοψίζονται στα εξής :
Διαβάστε περισσότερα

Οι συνεργάτες μας είναι η δύναμή μας

 • Ηράκλειο Αττικής

  Κουντουριώτου 28, Τ. 210 2847200

  alexopoulou

  Παναγιώτα Αλεξοπούλου

  sigalas

  Λάζαρος Σιγάλας

  Μοναδική επιλογή για τον επιχειρηματία που θέλει να δώσει στην επιχείρησή του υγιή, μακρόχρονη και προσοδοφόρα προοπτική αποτελεί το franchise.
  Επιβεβλημένη επιλογή, με βάση τα σύγχρονα οικονομικά δεδομένα αλλά και την παγκόσμια τάση των οικονομιών.
  Αρκεί αυτή η επιλογή να βρει αντίκρισμα σε μια εταιρεία που διαθέτει αποδεδειγμένη στον χρόνο αξία, σύγχρονη, διαρκώς εξελισσόμενη τεχνογνωσία, συνεργατικότητα και ανθρώπινο πρόσωπο.
  Αυτοί είμαστε!
 • Καλαμαριά

  Μεταμορφώσεως & Αργυρουπόλεως 55, Τ. 2310 429900

  sianis

  Σωκράτης Σιάνης

  kamarioti

  Άννα Καμαριώτη

  Από την πρώτη ημέρα διαπιστώσαμε την οργάνωση αλλά και την καινοτομία του Ομίλου τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο. Λαμβάνουμε αμέριστη υποστήριξη και καθοδήγηση, και είμαστε πεπεισμένοι για την ορθότητα της επιλογής μας. Αποτελώντας πλέον μέλη της οικογένειας του Ομίλου Πουκαμισάς, θεω-ρούμε ότι για έναν επιχειρηματία δεν είναι μόνο η καλύτερη αλλά και η μοναδική επιλογή που μπορεί να οδηγήσει σε μια αξιόλογη και επιτυχημένη πορεία στον εκπαιδευτικό χώρο.
 • Άγιος Δημήτριος

  Αγ. Δημητρίου & Ηπείρου 37, Τ. 210 9312700

  tsagarakis

  Γιάννης Τσαγκαράκης

  dimopoulou

  Ελένη Δημοπούλου

  Η ουσιαστική συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων, οι δυναμικές εκπαιδευτικές καινοτομίες, η συνεχής υποστήριξη και εκπαίδευση όλου του προσωπικού των φροντιστηρίων μας, καθώς και η πανελλαδική τηλεοπτική διαφήμιση, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν το Franchise Πουκαμισάς πρωτοπόρο στον χώρο των εκπαιδευτικών υπηρεσιών.
 • Ηράκλειο Κρήτης

  Πάροδος Μινωταύρου 14, Τ. 2810 245300

  mavrakis

  Μανόλης Μαυράκης

  Εκπροσωπώ μια φροντιστηριακή μονάδα που λειτουργούσε ως «Φροντιστήριο Συνεκπαίδευση» από το 1999, με εξαιρετική επιτυχία, καθώς ανέκαθεν αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα φροντιστήρια της πόλης.
  Το 2008, ύστερα από σοβαρή έρευνα αγοράς, ελήφθη η απόφαση για την ένταξη της μονάδας στην οικογένεια των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς. Επρόκειτο για ένα δεύτερο εναρκτήριο λάκτισμα, ένα νέο σημείο αφετηρίας για εμάς.  
  Ως εκπαιδευτικός, πρώτα απ’ όλα, εκτίμησα και εκτιμώ την υψηλή ποιότητα στην παροχή των εκπαιδευτικών υπηρεσιών, η οποία αντανακλάται στην πρόοδο και την επιτυχία των μαθητών μας.
  Ως επιχειρηματίας, εκτίμησα και εκτιμώ αυτές τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες (μοναδικές σε πολλές περιπτώσεις), οι οποίες αποτελούν το συγκριτικό μας πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.
  Ως franchisee, εκτίμησα και εκτιμώ την εργατικότητα, τον επαγγελματισμό και τη διαρκή υποστήριξη του Προέδρου του Ομίλου Θανάση Πουκαμισά αλλά και όλων των συνεργατών του, που στελεχώνουν την Κεντρική Διοίκηση.
  Οι προσδοκίες μου ικανοποιήθηκαν και εξακολουθούν να ικανοποιούνται.
 • Βύρωνας - Κέντρο

  Ανατολικής Θράκης 3 & Κολοκοτρώνη, Τ. 210 7792245

  psara

  Τερέζα Ψαρρά

  Η στήριξη, η καθοδήγηση και η βοήθεια που μας παρέχει ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς στο νέο μας εγχείρημα είναι καθοριστικής σημασίας για εμάς που μπαίνουμε για πρώτη φορά στην οικογένεια των φροντιστών. Ένα από τα πιο σημαντικά προτερήματα του Ομίλου είναι ότι υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις, είτε μιλάμε για την Κεντρική Διοίκηση, με πρωτεργάτη τον κύριο Θανάση Πουκαμισά, είτε για τους Ακαδημαϊκούς Υπεύθυνους είτε για το διοικητικό προσωπικό. Όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε σε κάθε επίπεδο το φροντιστήριό μας να παρέχει τις ποιοτικότερες υπηρεσίες.
Δείτε όλους τους συνεργάτες μας
Προσωπικό στίγμα σε κάθε δραστηριότητα

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Ζητήστε ενημέρωση