Η Ιστορία μας

Η Ιστορία μας

1989
Το 1989 ο μαθηματικός κος Αθανάσιος Πουκαμισάς ίδρυσε στον Πειραιά το πρώτο φροντιστήριό του.Με σκληρή δουλειά, αγάπη για τους μαθητές, πίστη στο λειτούργημα του εκπαιδευτικού και με μία ομάδα πολύ αξιόλογων εκπαιδευτικών, αυτό το πρώτο φροντιστήριο στον Πειραιά σύντομα καθιερώθηκε στη συνείδηση των μαθητών, καθώς και των γονέων και κηδεμόνων τους, και εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο φροντιστήριο της πόλης.
2001
Το 2001, ήδη η φήμη της εξαιρετικής «δουλειάς» που γινόταν στο πρώτο φροντιστήριο του Πειραιά είχε ξεπεράσει τα σύνορα της πόλης και μαθητές από όμορους Δήμους, συνέρρεαν για να φοιτήσουν στο φροντιστήριο. Τότε ξεκίνησε και η ανάπτυξη του Ομίλου με την ίδρυση εταιρικών φροντιστηρίων σε γειτονικές περιοχές του Πειραιά.
2006
Από το 2006, με πνεύμα συνεργατισμού και με την πεποίθηση ότι η ένωση των δυνάμεων και η αξιοποίηση των απόψεων ικανών ανθρώπων γεννά πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα, ξεκίνησε η ανάπτυξη του Ομίλου και με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising), πάντοτε όμως με την αυστηρή αξιολόγηση και την υψηλότατη διαβάθμιση ικανοτήτων των υποψήφιων συνεργατών.
Σήμερα
Σήμερα ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς δραστηριοποιείται στους ακόλουθους τομείς της εκπαίδευσης:
 • Λειτουργούμε 58 φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, από τα οποία τα 12 είναι ιδιόκτητα και τα 44 λειτουργούν με τη μέθοδο του franchise, στα οποία φέτος φοιτούν περισσότεροι από 6000 μαθητές και εργάζονται πάνω από 600 καθηγητές. Στον τομέα των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης είμαστε ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός όμιλος στην Ελλάδα, τόσο σε πλήθος εκπαιδευτηρίων όσο και σε πλήθος μαθητών. Έχουμε 40 νέα φροντιστήρια από το 2013.
 • Λειτουργούμε 47 κέντρα μαθημάτων δημοτικού, από τα οποία τα 12 είναι ιδιόκτητα και τα 33 λειτουργούν με τη μέθοδο του franchise. To δίκτυο των Μαθημάτων Δημοτικού Πουκαμισάς είναι επίσης το μεγαλύτερο δίκτυο ενισχυτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών για μαθητές δημοτικού στη χώρα μας.
 • Λειτουργούμε ένα ιδιόκτητο κέντρο ξένων γλωσσών και πληροφορικής, και από φέτος θα επιχειρήσουμε την ευρεία ανάπτυξη με τη μέθοδο της δικαιόχρησης της εκπαιδευτικής μας πρότασης στις ξένες γλώσσες, μέσω ενός καινοτόμου και ευέλικτου τύπου εκπαιδευτηρίου, που θα συνδυάζει τις ξένες γλώσσες με τα μαθήματα δημοτικού.
 • Διαθέτουμε εκδοτικό οίκο, τις Εκδόσεις Πουκαμισάς και τα βιβλία μας κοσμούν τις προθήκες των βιβλιοπωλείων σε όλη τη χώρα.
 • Τέλος, διοργανώνουμε σεμινάρια για νέους καθηγητές και δασκάλους που επιθυμούν να λάβουν επαγγελματική εκπαίδευση στο διδακτικό τους αντικείμενο.
Η παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης σε όλα τα επίπεδα είναι ο τομέας του ενδιαφέροντός μας και στα αμέσως προσεχή μας σχέδια είναι η ενασχόλησή μας με όλες τις βαθμίδες της τυπικής και της μη τυπικής εκπαίδευσης από το σχολείο μέχρι το πανεπιστήμιο!

ΓΙΑΤΙ FRANCHISE ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ;

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Οι υποστηρικτικές υποδομές στη λειτουργία των μονάδων μας που τεκμηριώνουν την υπεροχή μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BRAND NAME & MARKETING

Το ισχυρότερο brand name και το αρτιότερο marketing plan στην κατηγορία της εκπαίδευσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ενιαία αισθητική εικόνα των φροντιστηρίων μας αποπνέει σεβασμό στους μθητές και διασφαλίζει ιδανικές συνθήκες διδακτικής λειτουργίας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

O Όμιλος μας, πέρα από τις υψηλότατου επιπέδου εκπαιδευτικές του υπηρεσίες, από τα πρώτα του βήματα επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟ
MARKETING PLAN ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα
 • Πανελλαδική Τηλεοπτική Προβολή
 • Στοχευμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο
 • Διαφήμιση στο ραδιόφωνο
 • Ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας
 • Διαφημιστικές συνέργειες κύρους
 • Στοχευμένο τοπικό marketing
 • Βραβεία αριστείας, συνέπειας και βελτίωσης

Πλεονεκτήματα Franchise

Franchise ή σύστημα δικαιόχρησης ονομάζεται η μέθοδος της ίδρυσης μίας νέας επιχείρησης ή του μετασχηματισμού μίας υφιστάμενης, μέσω της μεταλαμπάδευσης της τεχνογνωσίας (know how) και της επωνυμίας (brand name) μίας ήδη εγκαθιδρυμένης στη συνείδηση του κοινού και επιτυχημένης επιχείρησης.

Τα πλεονεκτήματα της ίδρυσης μίας επιχείρησης με την μέθοδο του franchise συνοψίζονται στα εξής :
Διαβάστε περισσότερα

Οι συνεργάτες μας είναι η δύναμή μας

 • Χαλκίδα

  Αγγελάτου 21, Τ. 22210 85730

  salis

  Αντώνης Σαλής

  roumeliotis

  Δημήτρης Ρουμελιώτης

  Από το 2015 είμαστε μέλη της «οικογένειας» Πουκαμισά. Οι υψηλές εκπαιδευτικές απαιτήσεις μας σε συνεργασία με τον Όμιλο έστησαν σε ακόμα μια επαρχιακή πόλη μία φροντιστηριακή μονάδα με πρωτόγνωρη τεχνοτροπία. Οι καινοτομίες και οι θεσμοί που χαρακτηρίζουν το όνομα «Πουκαμισάς» είναι αυτά που εξασφαλίζουν την επιτυχία και μας κάνουν να διαφέρουμε από τα υπόλοιπα φροντιστήρια.
 • Μέγαρα

  28ης Οκτωβρίου 148, Τ. 22960 24248

  rigos

  Γιώργος Ρήγας

  kaliora

  Ιωάννα Καλλιώρα

  Η απόφασή μας να ενταχθούμε στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς πάρθηκε το 2008. Σήμερα, έπειτα από 8 χρόνια εποικοδομητικής συνεργασίας, είμαστε υπερήφανοι γιατί έχουμε καταφέρει με την αδιάλειπτη συμπαράσταση του Ομίλου να «χτίσουμε» μια υγιή και κερδοφόρα επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον χώρο της εκπαίδευσης.
 • Ηράκλειο Κρήτης

  Πάροδος Μινωταύρου 14, Τ. 2810 245300

  mavrakis

  Μανόλης Μαυράκης

  Εκπροσωπώ μια φροντιστηριακή μονάδα που λειτουργούσε ως «Φροντιστήριο Συνεκπαίδευση» από το 1999, με εξαιρετική επιτυχία, καθώς ανέκαθεν αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα φροντιστήρια της πόλης.
  Το 2008, ύστερα από σοβαρή έρευνα αγοράς, ελήφθη η απόφαση για την ένταξη της μονάδας στην οικογένεια των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς. Επρόκειτο για ένα δεύτερο εναρκτήριο λάκτισμα, ένα νέο σημείο αφετηρίας για εμάς.  
  Ως εκπαιδευτικός, πρώτα απ’ όλα, εκτίμησα και εκτιμώ την υψηλή ποιότητα στην παροχή των εκπαιδευτικών υπηρεσιών, η οποία αντανακλάται στην πρόοδο και την επιτυχία των μαθητών μας.
  Ως επιχειρηματίας, εκτίμησα και εκτιμώ αυτές τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες (μοναδικές σε πολλές περιπτώσεις), οι οποίες αποτελούν το συγκριτικό μας πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.
  Ως franchisee, εκτίμησα και εκτιμώ την εργατικότητα, τον επαγγελματισμό και τη διαρκή υποστήριξη του Προέδρου του Ομίλου Θανάση Πουκαμισά αλλά και όλων των συνεργατών του, που στελεχώνουν την Κεντρική Διοίκηση.
  Οι προσδοκίες μου ικανοποιήθηκαν και εξακολουθούν να ικανοποιούνται.
 • Πατήσια - Άνω

  Δημητρακοπούλου 18 & Κ. Θεοτόκη, Τ. 210 2011774

  frontisti

  Άννα Φροντιστή

  karageorgiou

  Λάζαρος Καραγεωργίου

  Από την μας πρώτη επαφή με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς  αντιληφθήκαμε ότι δεν πρόκειται μόνο για μια ταμπέλα που τοποθετείται σε ένα κτίριο, αλλά για μια ολόκληρη εκπαιδευτική φιλοσοφία της οποίας θελήσαμε να γίνουμε κοινωνοί. Μια κουλτούρα ποιότητας που διαχέεται καθημερινά από τον Πρόεδρο του Ομίλου και τους συνεργάτες του μέχρι το τελευταίο ζωντανό του κύτταρο, ώστε να υλοποιείται άρτια και να εξελίσσεται διαρκώς ένα εκπαιδευτικό σύστημα μέσα από το οποίο κάθε μαθητής έχει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσει που βρίσκεται αλλά κυρίως να οραματιστεί που μπορεί να φτάσει.
 • Άγιος Στέφανος

  Τραπεζούντος 27 & Κοιμήσεως Θεοτόκου, Τ. 210 8145018

  kouridakis

  Κωνσταντίνος Κουριδάκης

  dimitriadou

  Σοφία Δημητριάδου

  Η απόφαση να μπούμε στην οικογένεια του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς βασίστηκε στην προσωπική επιθυμία μας να δραστηριο-ποιηθούμε στον τομέα της εκπαίδευσης. Τα σημαντικότερα κριτήρια αξιολόγησης της απόφασής μας ήταν η οργάνωση, η αξιοκρατία, η συνεργατικότητα και η υψηλή στοχοθεσία που κυριαρχεί σε όλα τα μέλη του Ομίλου. Η επιχειρηματική επιτυχία έρχεται μετά την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων· έτσι νιώθουμε και πιστεύουμε ότι είναι σίγουρη και ασφαλής. Η προσωπική και εταιρική καταξίωση βασίζεται στα χέρια και στο μυαλό όλων μας και εκπορεύεται από το όραμα, τόσο του ιδρυτή του Ομίλου όσο και όλων των συνεργατών.
Δείτε όλους τους συνεργάτες μας
Προσωπικό στίγμα σε κάθε δραστηριότητα

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Ζητήστε ενημέρωση