Η Ιστορία μας

Η Ιστορία μας

1989
Το 1989 ο μαθηματικός κος Αθανάσιος Πουκαμισάς ίδρυσε στον Πειραιά το πρώτο φροντιστήριό του.Με σκληρή δουλειά, αγάπη για τους μαθητές, πίστη στο λειτούργημα του εκπαιδευτικού και με μία ομάδα πολύ αξιόλογων εκπαιδευτικών, αυτό το πρώτο φροντιστήριο στον Πειραιά σύντομα καθιερώθηκε στη συνείδηση των μαθητών, καθώς και των γονέων και κηδεμόνων τους, και εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο φροντιστήριο της πόλης.
2001
Το 2001, ήδη η φήμη της εξαιρετικής «δουλειάς» που γινόταν στο πρώτο φροντιστήριο του Πειραιά είχε ξεπεράσει τα σύνορα της πόλης και μαθητές από όμορους Δήμους, συνέρρεαν για να φοιτήσουν στο φροντιστήριο. Τότε ξεκίνησε και η ανάπτυξη του Ομίλου με την ίδρυση εταιρικών φροντιστηρίων σε γειτονικές περιοχές του Πειραιά.
2006
Από το 2006, με πνεύμα συνεργατισμού και με την πεποίθηση ότι η ένωση των δυνάμεων και η αξιοποίηση των απόψεων ικανών ανθρώπων γεννά πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα, ξεκίνησε η ανάπτυξη του Ομίλου και με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising), πάντοτε όμως με την αυστηρή αξιολόγηση και την υψηλότατη διαβάθμιση ικανοτήτων των υποψήφιων συνεργατών.
Σήμερα
Σήμερα ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς δραστηριοποιείται στους ακόλουθους τομείς της εκπαίδευσης:
 • Λειτουργούμε 57 φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, από τα οποία τα 12 είναι ιδιόκτητα και τα 45 λειτουργούν με τη μέθοδο του franchise, στα οποία φέτος φοιτούν περισσότεροι από 7500 μαθητές και εργάζονται πάνω από 600 καθηγητές. Στον τομέα των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης είμαστε ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός όμιλος στην Ελλάδα, τόσο σε πλήθος εκπαιδευτηρίων όσο και σε πλήθος μαθητών. Έχουμε 43 νέα φροντιστήρια από το 2013.
 • Λειτουργούμε 47 κέντρα μαθημάτων δημοτικού, από τα οποία τα 12 είναι ιδιόκτητα και τα 35 λειτουργούν με τη μέθοδο του franchise. To δίκτυο των Μαθημάτων Δημοτικού Πουκαμισάς είναι επίσης το μεγαλύτερο δίκτυο ενισχυτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών για μαθητές δημοτικού στη χώρα μας.
 • Λειτουργούμε ένα ιδιόκτητο κέντρο ξένων γλωσσών και πληροφορικής, και από φέτος θα επιχειρήσουμε την ευρεία ανάπτυξη με τη μέθοδο της δικαιόχρησης της εκπαιδευτικής μας πρότασης στις ξένες γλώσσες, μέσω ενός καινοτόμου και ευέλικτου τύπου εκπαιδευτηρίου, που θα συνδυάζει τις ξένες γλώσσες με τα μαθήματα δημοτικού.
 • Διαθέτουμε εκδοτικό οίκο, τις Εκδόσεις Πουκαμισάς και τα βιβλία μας κοσμούν τις προθήκες των βιβλιοπωλείων σε όλη τη χώρα.
 • Τέλος, διοργανώνουμε σεμινάρια για νέους καθηγητές και δασκάλους που επιθυμούν να λάβουν επαγγελματική εκπαίδευση στο διδακτικό τους αντικείμενο.
Η παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης σε όλα τα επίπεδα είναι ο τομέας του ενδιαφέροντός μας και στα αμέσως προσεχή μας σχέδια είναι η ενασχόλησή μας με όλες τις βαθμίδες της τυπικής και της μη τυπικής εκπαίδευσης από το σχολείο μέχρι το πανεπιστήμιο!

ΓΙΑΤΙ FRANCHISE ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ;

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Οι υποστηρικτικές υποδομές στη λειτουργία των μονάδων μας που τεκμηριώνουν την υπεροχή μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BRAND NAME & MARKETING

Το ισχυρότερο brand name και το αρτιότερο marketing plan στην κατηγορία της εκπαίδευσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ενιαία αισθητική εικόνα των φροντιστηρίων μας αποπνέει σεβασμό στους μθητές και διασφαλίζει ιδανικές συνθήκες διδακτικής λειτουργίας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

O Όμιλος μας, πέρα από τις υψηλότατου επιπέδου εκπαιδευτικές του υπηρεσίες, από τα πρώτα του βήματα επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟ
MARKETING PLAN ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα
 • Πανελλαδική Τηλεοπτική Προβολή
 • Στοχευμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο
 • Διαφήμιση στο ραδιόφωνο
 • Ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας
 • Διαφημιστικές συνέργειες κύρους
 • Στοχευμένο τοπικό marketing
 • Βραβεία αριστείας, συνέπειας και βελτίωσης

Πλεονεκτήματα Franchise

Franchise ή σύστημα δικαιόχρησης ονομάζεται η μέθοδος της ίδρυσης μίας νέας επιχείρησης ή του μετασχηματισμού μίας υφιστάμενης, μέσω της μεταλαμπάδευσης της τεχνογνωσίας (know how) και της επωνυμίας (brand name) μίας ήδη εγκαθιδρυμένης στη συνείδηση του κοινού και επιτυχημένης επιχείρησης.

Τα πλεονεκτήματα της ίδρυσης μίας επιχείρησης με την μέθοδο του franchise συνοψίζονται στα εξής :
Διαβάστε περισσότερα

Οι συνεργάτες μας είναι η δύναμή μας

 • Άγιος Στέφανος

  Τραπεζούντος 27 & Κοιμήσεως Θεοτόκου, Τ. 210 8145018

  kouridakis

  Κωνσταντίνος Κουριδάκης

  dimitriadou

  Σοφία Δημητριάδου

  Η απόφαση να μπούμε στην οικογένεια του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς βασίστηκε στην προσωπική επιθυμία μας να δραστηριο-ποιηθούμε στον τομέα της εκπαίδευσης. Τα σημαντικότερα κριτήρια αξιολόγησης της απόφασής μας ήταν η οργάνωση, η αξιοκρατία, η συνεργατικότητα και η υψηλή στοχοθεσία που κυριαρχεί σε όλα τα μέλη του Ομίλου. Η επιχειρηματική επιτυχία έρχεται μετά την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων· έτσι νιώθουμε και πιστεύουμε ότι είναι σίγουρη και ασφαλής. Η προσωπική και εταιρική καταξίωση βασίζεται στα χέρια και στο μυαλό όλων μας και εκπορεύεται από το όραμα, τόσο του ιδρυτή του Ομίλου όσο και όλων των συνεργατών.
 • Κάτω Πατήσια - Λιοσίων

  Λιοσίων 259-261 Τ. 210 8541224

  kotsota

  Βιολέττα Κοτσώτα

  kalkounis

  Σπυρίδων Καλκούνης

  Το ξεκίνημα του φροντιστηρίου μας είναι το αποτέλεσμα βαθιάς σκέψης, σχεδιασμού και εκτεταμένης έρευνας με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα στην εκπαίδευση των παιδιών μας. «Παιδιά μας» βλέπουμε όλα τα παιδιά που μας τίμησαν επιλέγοντάς μας ως αρωγούς στην προσπάθειά τους για το μέλλον τους.
  Ως γονείς –που μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες με τους γονείς των μαθητών μας– αλλά και ως επαγγελματίες θεωρούμε ότι έχουμε κάνει τη σοφότερη επιλογή μέσω της οποίας διασφαλίζουμε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης αλλά και οργάνωσης μέσω του συστήματος ISO που εφαρμόζεται από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς. Επιπλέον, η συνεχιζόμενη εκπαίδευση των καθηγητών μας, η οποία οργανώνεται από τον Όμιλο, έπαιξε βασικό ρόλο στην τελική μας επιλογή.
  Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, διαθέτοντας ευρωπαϊκές προδιαγραφές λειτουργίας και οργάνωσης, προετοιμάζουν τους σημερινούς μαθητές και αυριανούς επαγγελματίες για μια επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα αλλά και στo εξωτερικό, κάτι που συμβαδίζει με τις προσωπικές μας προδιαγραφές και επιδιώξεις.
 • Ηράκλειο Αττικής

  Κουντουριώτου 28, Τ. 210 2847200

  alexopoulou

  Παναγιώτα Αλεξοπούλου

  sigalas

  Λάζαρος Σιγάλας

  Μοναδική επιλογή για τον επιχειρηματία που θέλει να δώσει στην επιχείρησή του υγιή, μακρόχρονη και προσοδοφόρα προοπτική αποτελεί το franchise.
  Επιβεβλημένη επιλογή, με βάση τα σύγχρονα οικονομικά δεδομένα αλλά και την παγκόσμια τάση των οικονομιών.
  Αρκεί αυτή η επιλογή να βρει αντίκρισμα σε μια εταιρεία που διαθέτει αποδεδειγμένη στον χρόνο αξία, σύγχρονη, διαρκώς εξελισσόμενη τεχνογνωσία, συνεργατικότητα και ανθρώπινο πρόσωπο.
  Αυτοί είμαστε!
 • Ηλιούπολη - Κέντρο

  Λ. Ειρήνης & Όθωνος 1, Τ. 210 9901275

  gkalinas

  Θωμάς Γκαλίνας

  zisi

  Σπυριδούλα Ζήση

  Το Franchise Πουκαμισάς αποτελεί μία πρόταση συνεργασίας που περιλαμβάνει όλους εκείνους τους παράγοντες που οδηγούν στην επιτυχία.
  Με αγάπη και δουλειά, η επιτυχία γίνεται διαχρονική.
 • Νέα Κηφισιά

  Ρόδων 1 - Πλατεία Ελαιών, Τ. 210 6204674

  gkri

  Παναγιώτης Ξένος

  Η προσεκτική οργάνωση του δικτύου σε κάθε λεπτομέρεια, η στοχευμένη στρατηγική, η υποστήριξη και συνεχής εκπαίδευση αλλά και η εφαρμογή καινοτόμων εκπαιδευτικών συστημάτων είναι ορισμένα μόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν μια επιχειρηματική πρόταση υψηλού επιπέδου στον χώρο του franchise. Ως πρωτοπόρος πρωταγωνιστής στον εξαιρετικά απαιτητικό χώρο της εκπαίδευσης, ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς μπορεί να προσφέρει όλα τα παραπάνω σε κάθε νέο συνεργάτη για να τον κάνει να αισθανθεί δυνατός και σίγουρος ώστε να φτάσει στην επιτυχία.
Δείτε όλους τους συνεργάτες μας
Προσωπικό στίγμα σε κάθε δραστηριότητα

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Ζητήστε ενημέρωση