Η επιχειρηματική πρόταση Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς

Η επιχειρηματική πρόταση Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς

Η νέα μας εκπαιδευτική και επιχειρηματική πρόταση των Μαθημάτων Δημοτικού Πουκαμισάς αφορά στη δημιουργία ενός πυκνού δικτύου εκπαιδευτηρίων σε όλη την Ελλάδα, με καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Ο Όμιλός μας διαθέτει τα υψηλότερα standards οργάνωσης και ποιότητας σε όλες τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες. Έχουμε δημιουργήσει μία πολυδύναμη κεντρική υποδομή, που στελεχώνεται από 53 άξια στελέχη. τα οποία απασχολούνται αποκλειστικά στην κατεύθυνση της συντήρησης, της διαχείρισης και της συνεχούς αναβάθμισης και εξέλιξης των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών. Διαθέτουμε υλικοτεχνικά όλα τα απαραίτητα, σύγχρονα μέσα, προκειμένου να διαχειριζόμαστε με τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια ένα πολυάριθμο δίκτυο εκπαιδευτηρίων. με απόλυτα ομοιογενή χαρακτηριστικά.

Η αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών μας παραμένει σταθερή και αναβαθμίζεται συνεχώς, επειδή έχουμε καθορίσει με σαφήνεια τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της «δουλειάς» μας. με βάση το σύστημα ποιότητας που εφαρμόζουμε.

Υλοποιούμε ένα πλέγμα αξιολογήσεων σε όλη την ιεραρχία των εργαζομένων μας και των λειτουργιών μας. που μας κρατάει σε ενάργεια και μας βοηθάει να εξελισσόμαστε συνεχώς.

Στηριζόμενοι σε αυτές τις βάσεις, που μας έχουν φέρει στην κορυφή του κλάδου των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης. δομούμε έναν νέο τύπο εκπαιδευτηρίου με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
 • Μικρά ευέλικτα εκπαιδευτήρια, πάρα πολύ κοντά στις εισόδους ή σε παράπλευρους δρόμους μεγάλων Δημοτικών Σχολείων στην Αττική και στην Περιφέρεια.
 • Με βασικό διδακτικό αντικείμενο το Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς και ιδανικά τις Ξένες Γλώσσες Πουκαμισάς και την Πληροφορική Πουκαμισάς.
 • Με στόχο την εύκολη μετάβαση των μαθητών από το σχολείο τους και την πλήρη κάλυψη των αναγκών των μαθητών της ηλικιακής ομάδας από 6 έως 12 ετών στα μαθήματα του σχολείου τους, στις ξένες γλώσσες και στην πληροφορική.
 • Με απόλυτα προσιτό κόστος επένδυσης προκειμένου να καθίσταται προσιτή σε νέους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θέλουν να κάνουν το πρώτο τους επιχειρηματικό βήμα.

Με τα Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς μπορείτε να μετατρέψετε την οικονομική κρίση σε ευκαιρία!

Η εποχή μας ενδείκνυται για τέτοιου είδους κινήσεις καθώς:
 • Τα ενοίκια των διαθέσιμων χώρων είναι περισσότερο προσιτά από ποτέ.
 • Τα κατασκευαστικά κόστη έχουν μειωθεί δραστικά.
 • Το κόστος του εξοπλισμού ανέρχεται σε απόλυτα προσιτά επίπεδα.

Συνεπώς, με ένα προσιτό budget επένδυσης, μπορείτε να δημιουργήσετε μία θέση εργασίας και μία επιχείρηση, στο αντικείμενό σας και με σχεδόν μηδενικό business risk, η οποία θα σας προσφέρει ένα άριστο περιβάλλον εργασίας, έναν ικανοποιητικό οικονομικό προσπορισμό και, κυρίως. την ευκαιρία να ασκήσετε το ύψιστο λειτούργημα της μετάδοσης της γνώσης στους μικρούς μαθητές!

ΓΙΑΤΙ FRANCHISE ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ;

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Οι υποστηρικτικές υποδομές στη λειτουργία των μονάδων μας που τεκμηριώνουν την υπεροχή μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BRAND NAME & MARKETING

Το ισχυρότερο brand name και το αρτιότερο marketing plan στην κατηγορία της εκπαίδευσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ενιαία αισθητική εικόνα των φροντιστηρίων μας αποπνέει σεβασμό στους μθητές και διασφαλίζει ιδανικές συνθήκες διδακτικής λειτουργίας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

O Όμιλος μας, πέρα από τις υψηλότατου επιπέδου εκπαιδευτικές του υπηρεσίες, από τα πρώτα του βήματα επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟ
MARKETING PLAN ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα
 • Πανελλαδική Τηλεοπτική Προβολή
 • Στοχευμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο
 • Διαφήμιση στο ραδιόφωνο
 • Ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας
 • Διαφημιστικές συνέργειες κύρους
 • Στοχευμένο τοπικό marketing
 • Βραβεία αριστείας, συνέπειας και βελτίωσης

Πλεονεκτήματα Franchise

Franchise ή σύστημα δικαιόχρησης ονομάζεται η μέθοδος της ίδρυσης μίας νέας επιχείρησης ή του μετασχηματισμού μίας υφιστάμενης, μέσω της μεταλαμπάδευσης της τεχνογνωσίας (know how) και της επωνυμίας (brand name) μίας ήδη εγκαθιδρυμένης στη συνείδηση του κοινού και επιτυχημένης επιχείρησης.

Τα πλεονεκτήματα της ίδρυσης μίας επιχείρησης με την μέθοδο του franchise συνοψίζονται στα εξής :
Διαβάστε περισσότερα

Οι συνεργάτες μας είναι η δύναμή μας

 • Άγιος Ιωάννης Ρέντης

  Μπιχάκη 5, Τ. 210 4832446

  tsigkristras

  Βαγγέλης Τσιγκίστρας

  fountas

  Σταύρος Φούντας

  Η συνεργασία μας με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς ξεκίνησε τη σχολική χρονιά 2009-2010. Μέσα από τις βασικές αρχές και αξίες που διέπουν το πλαίσιο δράσης του Ομίλου, οι οποίες περιληπτικά μπορούν να συνοψιστούν στις έννοιες
  • συνεργατικότητα
  • αμεσότητα στην επικοινωνία
  • διορατικότητα και οξυδέρκεια στην προετοιμασία των μελλοντικών αναγκών του εκπαιδευτικού μας συστήματος αισθανόμαστε πως έχουμε από κοινού επιτύχει να δομήσουμε μία ωφέλιμη και ειλικρινή συνεργασία, που αποτελεί τη βάση της σημερινής υγιούς εικόνας του φροντιστηρίου μας και της περαιτέρω μελλοντικής του συνέχισης και ανάπτυξης.
 • Σέρρες - Κέντρο

  Κωνσταντινουπόλεως 10, Τ. 23210 68700

  pantazis

  Ευστάθιος Πανταζής

  Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, τόσο ως εκπαιδευτικός όσο και ως επιχειρηματίας της εκπαίδευσης, καθώς επί σειρά ετών λειτουργώ Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από την πρώτη στιγμή της επαφής μου με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς διαπίστωσα την ύψιστου επιπέδου οργανωτική του δομή και την τεχνογνωσία, όσο και το πάθος για την τελειότητα, των στελεχών του. Η απόφαση για τη δημιουργία της μονάδας μου, στην πόλη των Σερρών, ήρθε άμεσα και σήμερα, λίγους μήνες μετά τη λειτουργία της, αισθάνομαι την αμέριστη υποστήριξη του Ομίλου, που θεωρώ πως βήμα προς βήμα, θα την οδηγήσει στην επιτυχία.
 • Χολαργός

  Φανερωμένης 4 & Αγαμέμνονος 11, Τ. 213 0300656

  stamou

  Άννα-Μαρία Στάμου

  vizouri

  Κατερίνα Βυζούρη

  liodakis

  Λευτέρης Λιοδάκης

  Με την είσοδό μας στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισά συμμετέχουμε στον μεγαλύτερο Φροντιστηριακό Όμιλο της χώρας, του οποίου τα μεγέθη, οι στόχοι και οι προσδοκίες μεγαλώνουν κάθε χρόνο.
  Η δομή και η οργάνωση του Ομίλου, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και η προσωπική και αμέριστη ενεργοποίηση των στελεχών του μας βοήθησαν, μας βελτίωσαν και ενίσχυσαν το πάθος μας για την εκπαίδευση.
  Δημιουργήσαμε έναν χώρο που φιλοδοξεί να βοηθήσει τους μαθητές στην πορεία της γνώσης και στην κατάκτηση των στόχων τους και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.
 • Ηράκλειο Κρήτης

  Πάροδος Μινωταύρου 14, Τ. 2810 245300

  mavrakis

  Μανόλης Μαυράκης

  Εκπροσωπώ μια φροντιστηριακή μονάδα που λειτουργούσε ως «Φροντιστήριο Συνεκπαίδευση» από το 1999, με εξαιρετική επιτυχία, καθώς ανέκαθεν αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα φροντιστήρια της πόλης.
  Το 2008, ύστερα από σοβαρή έρευνα αγοράς, ελήφθη η απόφαση για την ένταξη της μονάδας στην οικογένεια των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς. Επρόκειτο για ένα δεύτερο εναρκτήριο λάκτισμα, ένα νέο σημείο αφετηρίας για εμάς.  
  Ως εκπαιδευτικός, πρώτα απ’ όλα, εκτίμησα και εκτιμώ την υψηλή ποιότητα στην παροχή των εκπαιδευτικών υπηρεσιών, η οποία αντανακλάται στην πρόοδο και την επιτυχία των μαθητών μας.
  Ως επιχειρηματίας, εκτίμησα και εκτιμώ αυτές τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες (μοναδικές σε πολλές περιπτώσεις), οι οποίες αποτελούν το συγκριτικό μας πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.
  Ως franchisee, εκτίμησα και εκτιμώ την εργατικότητα, τον επαγγελματισμό και τη διαρκή υποστήριξη του Προέδρου του Ομίλου Θανάση Πουκαμισά αλλά και όλων των συνεργατών του, που στελεχώνουν την Κεντρική Διοίκηση.
  Οι προσδοκίες μου ικανοποιήθηκαν και εξακολουθούν να ικανοποιούνται.
 • Ιεράπετρα

  Αλεξ. Παπάγου 12 & Ζουράρη, Τ. 28420 23100

  arxon

  Μάρκος Άρχων

  anagiotaki

  Νατάσσα Αγιαννιωτάκη

  magoulis

  Γιάννης Μαγούλης

  valaki

  Ειρήνη Βαλαχή

  Στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς αισθανόμαστε πρωτοπόροι στον φροντιστηριακό χώρο της μέσης εκπαίδευσης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι προτάσεις και οι ιδέες μας για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού μας έργου βρίσκουν πάντα πρόσφορο έδαφος για συζήτηση στις συνελεύσεις μας κι έχουν τη θερμή υποστήριξη του Προέδρου του Ομίλου Θανάση Πουκαμισά.
Δείτε όλους τους συνεργάτες μας
Προσωπικό στίγμα σε κάθε δραστηριότητα

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Ζητήστε ενημέρωση