Η επιχειρηματική πρόταση Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς

Η επιχειρηματική πρόταση Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς

Η νέα μας εκπαιδευτική και επιχειρηματική πρόταση των Μαθημάτων Δημοτικού Πουκαμισάς αφορά στη δημιουργία ενός πυκνού δικτύου εκπαιδευτηρίων σε όλη την Ελλάδα, με καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Ο Όμιλός μας διαθέτει τα υψηλότερα standards οργάνωσης και ποιότητας σε όλες τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες. Έχουμε δημιουργήσει μία πολυδύναμη κεντρική υποδομή, που στελεχώνεται από 51 άξια στελέχη. τα οποία απασχολούνται αποκλειστικά στην κατεύθυνση της συντήρησης, της διαχείρισης και της συνεχούς αναβάθμισης και εξέλιξης των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών. Διαθέτουμε υλικοτεχνικά όλα τα απαραίτητα, σύγχρονα μέσα, προκειμένου να διαχειριζόμαστε με τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια ένα πολυάριθμο δίκτυο εκπαιδευτηρίων. με απόλυτα ομοιογενή χαρακτηριστικά.

Η αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών μας παραμένει σταθερή και αναβαθμίζεται συνεχώς, επειδή έχουμε καθορίσει με σαφήνεια τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της «δουλειάς» μας. με βάση το σύστημα ποιότητας που εφαρμόζουμε.

Υλοποιούμε ένα πλέγμα αξιολογήσεων σε όλη την ιεραρχία των εργαζομένων μας και των λειτουργιών μας. που μας κρατάει σε ενάργεια και μας βοηθάει να εξελισσόμαστε συνεχώς.

Στηριζόμενοι σε αυτές τις βάσεις, που μας έχουν φέρει στην κορυφή του κλάδου των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης. δομούμε έναν νέο τύπο εκπαιδευτηρίου με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
 • Μικρά ευέλικτα εκπαιδευτήρια, πάρα πολύ κοντά στις εισόδους ή σε παράπλευρους δρόμους μεγάλων Δημοτικών Σχολείων στην Αττική και στην Περιφέρεια.
 • Με βασικό διδακτικό αντικείμενο το Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς και ιδανικά τις Ξένες Γλώσσες Πουκαμισάς και την Πληροφορική Πουκαμισάς.
 • Με στόχο την εύκολη μετάβαση των μαθητών από το σχολείο τους και την πλήρη κάλυψη των αναγκών των μαθητών της ηλικιακής ομάδας από 6 έως 12 ετών στα μαθήματα του σχολείου τους, στις ξένες γλώσσες και στην πληροφορική.
 • Με απόλυτα προσιτό κόστος επένδυσης προκειμένου να καθίσταται προσιτή σε νέους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θέλουν να κάνουν το πρώτο τους επιχειρηματικό βήμα.

Με τα Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς μπορείτε να μετατρέψετε την οικονομική κρίση σε ευκαιρία!

Η εποχή μας ενδείκνυται για τέτοιου είδους κινήσεις καθώς:
 • Τα ενοίκια των διαθέσιμων χώρων είναι περισσότερο προσιτά από ποτέ.
 • Τα κατασκευαστικά κόστη έχουν μειωθεί δραστικά.
 • Το κόστος του εξοπλισμού ανέρχεται σε απόλυτα προσιτά επίπεδα.

Συνεπώς, με ένα προσιτό budget επένδυσης, μπορείτε να δημιουργήσετε μία θέση εργασίας και μία επιχείρηση, στο αντικείμενό σας και με σχεδόν μηδενικό business risk, η οποία θα σας προσφέρει ένα άριστο περιβάλλον εργασίας, έναν ικανοποιητικό οικονομικό προσπορισμό και, κυρίως. την ευκαιρία να ασκήσετε το ύψιστο λειτούργημα της μετάδοσης της γνώσης στους μικρούς μαθητές!

ΓΙΑΤΙ FRANCHISE ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ;

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Οι υποστηρικτικές υποδομές στη λειτουργία των μονάδων μας που τεκμηριώνουν την υπεροχή μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BRAND NAME & MARKETING

Το ισχυρότερο brand name και το αρτιότερο marketing plan στην κατηγορία της εκπαίδευσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ενιαία αισθητική εικόνα των φροντιστηρίων μας αποπνέει σεβασμό στους μθητές και διασφαλίζει ιδανικές συνθήκες διδακτικής λειτουργίας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

O Όμιλος μας, πέρα από τις υψηλότατου επιπέδου εκπαιδευτικές του υπηρεσίες, από τα πρώτα του βήματα επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟ
MARKETING PLAN ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα
 • Πανελλαδική Τηλεοπτική Προβολή
 • Στοχευμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο
 • Διαφήμιση στο ραδιόφωνο
 • Ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας
 • Διαφημιστικές συνέργειες κύρους
 • Στοχευμένο τοπικό marketing
 • Βραβεία αριστείας, συνέπειας και βελτίωσης

Πλεονεκτήματα Franchise

Franchise ή σύστημα δικαιόχρησης ονομάζεται η μέθοδος της ίδρυσης μίας νέας επιχείρησης ή του μετασχηματισμού μίας υφιστάμενης, μέσω της μεταλαμπάδευσης της τεχνογνωσίας (know how) και της επωνυμίας (brand name) μίας ήδη εγκαθιδρυμένης στη συνείδηση του κοινού και επιτυχημένης επιχείρησης.

Τα πλεονεκτήματα της ίδρυσης μίας επιχείρησης με την μέθοδο του franchise συνοψίζονται στα εξής :
Διαβάστε περισσότερα

Οι συνεργάτες μας είναι η δύναμή μας

 • Ηράκλειο Αττικής

  Κουντουριώτου 28, Τ. 210 2847200

  alexopoulou

  Παναγιώτα Αλεξοπούλου

  sigalas

  Λάζαρος Σιγάλας

  Μοναδική επιλογή για τον επιχειρηματία που θέλει να δώσει στην επιχείρησή του υγιή, μακρόχρονη και προσοδοφόρα προοπτική αποτελεί το franchise.
  Επιβεβλημένη επιλογή, με βάση τα σύγχρονα οικονομικά δεδομένα αλλά και την παγκόσμια τάση των οικονομιών.
  Αρκεί αυτή η επιλογή να βρει αντίκρισμα σε μια εταιρεία που διαθέτει αποδεδειγμένη στον χρόνο αξία, σύγχρονη, διαρκώς εξελισσόμενη τεχνογνωσία, συνεργατικότητα και ανθρώπινο πρόσωπο.
  Αυτοί είμαστε!
 • Μελίσσια

  Παναγή Τσαλδάρη 32-34, Τ. 210 8037038

  xronopoulos

  Δημήτρης Χρονόπουλος

  Το άνοιγμα ενός φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης ήταν το όνειρό μου από τα πρώτα επαγγελματικά βήματά μου ως καθηγητής μαθηματικών. Είχα αντιληφθεί όμως ότι οι εκπαιδευτικές απαιτήσεις της σημερινής εποχής είναι τόσο μεγάλες που μόνο μέσα από ένα πολύ καλά οργανωμένο και δυναμικό εκπαιδευτικό σύστημα θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν. Η γνωριμία μου με το εκπαιδευτικό σύστημα του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς ήταν καθοριστική στην απόφαση να υλοποιήσω το όνειρό μου, καθώς συνειδητοποίησα ότι, πέρα από την αρτιότητά του, το σύστημα αυτό υποστηρίζεται από ένα πολύ αξιόλογο επιτελείο διευθυντών, Ακαδημαϊκών υπευθύνων, καθηγητών και διοικητικού προσωπικού. Το σημαντικότερο όμως έναυσμα για τη συνεργασία μου με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς υπήρξε η διαπίστωση ότι η διοίκησή του βρίσκεται πάντα μπροστά από τις εξελίξεις και εξασφαλίζει τις πιο ποιοτικές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους μαθητές μας.
 • Λυκόβρυση

  Γρ. Λαμπράκη 39-41 & Ούλωφ Πάλμε 2, Τ. 210 2851874

  gkri

  Βασιλική Ματζαβέλα

  Θαυμάζω την οργάνωση και τον προγραμματισμό που υπάρχει σε όλους τους τομείς –από τις τεχνικές μελέτης μέχρι την υπευθυνότητα των Ακαδημαϊκών υπευθύνων– και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν κάθε φύλλο εργασίας και κάθε διαγώνισμα. Αλλά, πάνω απ’ όλα, κρατάω αυτό που μου είπε μια μαθήτριά μας πρόσφατα: «Κοντά σας νιώθω ασφάλεια...».
  Αυτό επιθυμώ για όλους τους μαθητές μας και στοχεύουμε σε αυτό κοιτώντας το μέλλον με  σιγουριά.
 • Χίος

  Καλαμπόκα 51, Τ. 22710 42344

  mendoni

  Καλλιόπη Μενδώνη

  psareli

  Κυριακή Ψαρέλη

  koukoutsis

  Σπύρος Κουκούτσης

  Σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία, όπως αυτή των τελευταίων χρόνων, η δημιουργία ενός φροντιστηρίου έμοιαζε σχεδόν ουτοπική. Η εμπιστοσύνη μας όμως στον Όμιλο Πουκαμισάς μάς δικαίωσε και έτσι έχουμε <<χτίσει>> μια υγιή επιχείρηση. Οι ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στον χώρο της εκπαίδευσης έχουν καθολική αναγνώριση από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας.
 • Βύρωνας - Κέντρο

  Ανατολικής Θράκης 3 & Κολοκοτρώνη, Τ. 210 7792245

  psara

  Τερέζα Ψαρρά

  Η στήριξη, η καθοδήγηση και η βοήθεια που μας παρέχει ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς στο νέο μας εγχείρημα είναι καθοριστικής σημασίας για εμάς που μπαίνουμε για πρώτη φορά στην οικογένεια των φροντιστών. Ένα από τα πιο σημαντικά προτερήματα του Ομίλου είναι ότι υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις, είτε μιλάμε για την Κεντρική Διοίκηση, με πρωτεργάτη τον κύριο Θανάση Πουκαμισά, είτε για τους Ακαδημαϊκούς Υπεύθυνους είτε για το διοικητικό προσωπικό. Όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε σε κάθε επίπεδο το φροντιστήριό μας να παρέχει τις ποιοτικότερες υπηρεσίες.
Δείτε όλους τους συνεργάτες μας
Προσωπικό στίγμα σε κάθε δραστηριότητα

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Ζητήστε ενημέρωση