Η αρχική ιδέα και το ιστορικό

Η αρχική ιδέα και το ιστορικό

Με τη βαθιά εμπειρία μας στον τομέα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διαπιστώναμε όλα αυτά τα χρόνια πως οι μαθητές έφταναν κοντά μας στο Γυμνάσιο ή ακόμα και στο Λύκειο, έχοντας βασικά κενά από το Δημοτικό, κυρίως στα μαθήματα της γλώσσας και των μαθηματικών, που σε πολλές περιπτώσεις αποτελούσαν τροχοπέδη για την πορεία τους στις επόμενες βαθμίδες και για την επίτευξη των στόχων τους.

Η αρχική ιδέα της εκπαιδευτικής μας προσέγγισης στην πρωτοβάθμια εκπαιδευτική βαθμίδα είναι κάτι που μας απασχολούσε εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, με την αυστηρή οργάνωση και τη μεθοδολογία με την οποία λειτουργούμε ως Όμιλος, σε καμία περίπτωση δεν θα προσεγγίζαμε το Δημοτικό, προτού αναλύσουμε σε βάθος τις ιδιαίτερες ανάγκες των μαθητών του Δημοτικού και προτού δημιουργήσουμε ένα πλήρες εκπαιδευτικό μοντέλο, το οποίο αποτυπώνεται στα βιβλία μας, που ήδη κυκλοφορούν από τον εκδοτικό μας οίκο, τις Εκδόσεις Πουκαμισάς, στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας.

Το 2014 και έπειτα από τη θεωρητική ανάλυση όλων των παραμέτρων λειτουργήσαμε πιλοτικά για πρώτη χρονιά τα μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς στο ιδιόκτητο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Πουκαμισάς στην περιοχή της Αμφιάλης.

Η πρώτη μας εκπαιδευτική προσέγγιση αφορούσε αποκλειστικά στη διδασκαλία του μαθήματος της γλώσσας και των μαθηματικών σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού, στοχεύοντας, σε αυτά τα δύο πιο σημαντικά μαθήματα, να χτίσουμε γερές εκπαιδευτικές βάσεις στους μικρούς μαθητές από τα πρώτα τους βήματα.

Στην πορεία διαπιστώσαμε πως η ανάγκη των γονέων και κηδεμόνων, αλλά και των μαθητών στο Δημοτικό, αφορά στη συνολική ανάληψη της εποπτείας και στην καθοδήγηση της μελέτης τους για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας στο σχολείο τους, με την ταυτόχρονη όμως διδασκαλία και εμβάθυνση στα δύο σημαντικότερα μαθήματα, αυτά της γλώσσας και των μαθηματικών.

Σύντομα λοιπόν το εκπαιδευτικό μας μοντέλο εξελίχθηκε και κατέληξε στην πλήρως καινοτόμα και διαφορετική πρόταση που υλοποιούμε σήμερα.

ΓΙΑΤΙ FRANCHISE ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ;

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Οι υποστηρικτικές υποδομές στη λειτουργία των μονάδων μας που τεκμηριώνουν την υπεροχή μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BRAND NAME & MARKETING

Το ισχυρότερο brand name και το αρτιότερο marketing plan στην κατηγορία της εκπαίδευσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ενιαία αισθητική εικόνα των φροντιστηρίων μας αποπνέει σεβασμό στους μθητές και διασφαλίζει ιδανικές συνθήκες διδακτικής λειτουργίας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

O Όμιλος μας, πέρα από τις υψηλότατου επιπέδου εκπαιδευτικές του υπηρεσίες, από τα πρώτα του βήματα επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟ
MARKETING PLAN ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα
 • Πανελλαδική Τηλεοπτική Προβολή
 • Στοχευμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο
 • Διαφήμιση στο ραδιόφωνο
 • Ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας
 • Διαφημιστικές συνέργειες κύρους
 • Στοχευμένο τοπικό marketing
 • Βραβεία αριστείας, συνέπειας και βελτίωσης

Πλεονεκτήματα Franchise

Franchise ή σύστημα δικαιόχρησης ονομάζεται η μέθοδος της ίδρυσης μίας νέας επιχείρησης ή του μετασχηματισμού μίας υφιστάμενης, μέσω της μεταλαμπάδευσης της τεχνογνωσίας (know how) και της επωνυμίας (brand name) μίας ήδη εγκαθιδρυμένης στη συνείδηση του κοινού και επιτυχημένης επιχείρησης.

Τα πλεονεκτήματα της ίδρυσης μίας επιχείρησης με την μέθοδο του franchise συνοψίζονται στα εξής :
Διαβάστε περισσότερα

Οι συνεργάτες μας είναι η δύναμή μας

 • Άγιος Νικόλαος Κρήτης

  28ης Οκτωβρίου 19, Τ. 28410 21226

  arxon

  Μάρκος Άρχων

  mauris

  Γιάννης Μαυρής

  valaki

  Ειρήνη Βαλαχή

  varda

  Δέσποινα Βάρδα

  ailamaki

  Ξανθή Αϊλαμάκη

  Όταν δημιουργήσαμε το νέο φροντιστήριό μας στον Άγιο Νικόλαο, τολμούσαμε κάτι σπουδαίο: Μια ομάδα νέων ανθρώπων, με όνειρα και υψηλές εκπαιδευτικές απαιτήσεις, να μπορέσει να σταθεί στο ανταγωνιστικό περιβάλλον μιας επαρχιακής πόλης. Χωρίς την υποστήριξη του Ομίλου σε όλα τα επίπεδα, οργανωτικά και εκπαιδευτικά, δεν θα είχαμε καταφέρει να πετύχουμε τον στόχο μας.
 • Καλλιθέα - Αγίων Πάντων

  Ελ. Βενιζέλου & Αγίων Πάντων 80, Τ. 210 9595995

  niarxos

  Μιχάλης Νιάρχος

  Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την ένταξή μου στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, που χαρακτηρίζεται από δυναμικές καινοτομίες και εξαιρετική οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, με πρωταρχικό στόχο την επιτυχημένη εκπαιδευτική πορεία του κάθε μαθητή μας.
  Η συνεχής υποστήριξη και εκπαίδευση διασφαλίζει στα μέλη του Ομίλου μας μελλοντικές επιτυχίες και μόνο!
 • Νέα Φιλαδέλφεια

  Λ. Δεκελείας 125, Τ. 210 2511829

  nikolaidis

  Ανδρέας Νικολαΐδης

  emvalomenou

  Βασιλική Εμβαλωμένου

  Η είσοδός μας στον Όμιλο πραγματοποιήθηκε την περυσινή ακαδημαϊκή περίοδο. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα είμαστε σε θέση να βεβαιώσουμε τα οφέλη που αποκομίσαμε και συνεχίζουμε να έχουμε καθημερινά.
  Η συμμετοχή μας στο δομημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ομίλου μάς επιτρέπει τη διαρκή βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου της μονάδας μας μέσα από ποικίλες διαδραστικές ενέργειες, αλλά και τη συνεχή επιμόρφωση όλων των συνεργατών μας σε ζητήματα εκπαιδευτικού περιεχομένου.
  Επιπλέον, η συνεργασία μας με τον Όμιλο μας παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες και υποστηρικτικό υλικό που μας εξασφαλίζουν μια αποτελεσματική επιχειρηματική δραστηριότητα.
 • Χολαργός

  Φανερωμένης 4 & Αγαμέμνονος 11, Τ. 213 0300656

  stamou

  Άννα-Μαρία Στάμου

  vizouri

  Κατερίνα Βυζούρη

  liodakis

  Λευτέρης Λιοδάκης

  Με την είσοδό μας στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισά συμμετέχουμε στον μεγαλύτερο Φροντιστηριακό Όμιλο της χώρας, του οποίου τα μεγέθη, οι στόχοι και οι προσδοκίες μεγαλώνουν κάθε χρόνο.
  Η δομή και η οργάνωση του Ομίλου, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και η προσωπική και αμέριστη ενεργοποίηση των στελεχών του μας βοήθησαν, μας βελτίωσαν και ενίσχυσαν το πάθος μας για την εκπαίδευση.
  Δημιουργήσαμε έναν χώρο που φιλοδοξεί να βοηθήσει τους μαθητές στην πορεία της γνώσης και στην κατάκτηση των στόχων τους και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.
 • Ηλιούπολη - Κέντρο

  Λ. Ειρήνης & Όθωνος 1, Τ. 210 9901275

  gkalinas

  Θωμάς Γκαλίνας

  zisi

  Σπυριδούλα Ζήση

  Το Franchise Πουκαμισάς αποτελεί μία πρόταση συνεργασίας που περιλαμβάνει όλους εκείνους τους παράγοντες που οδηγούν στην επιτυχία.
  Με αγάπη και δουλειά, η επιτυχία γίνεται διαχρονική.
Δείτε όλους τους συνεργάτες μας
Προσωπικό στίγμα σε κάθε δραστηριότητα

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Ζητήστε ενημέρωση