Η Εκπαιδευτική και Επιχειρηματική μας Πρόταση

Η Εκπαιδευτική και Επιχειρηματική μας Πρόταση

Η τεχνογνωσία μας στον κλάδο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης με την ενασχόλησή μας, εδώ και 28 χρόνια, είναι αναντίρρητα πολύ υψηλή.
Τεχνογνωσία που ξεκινά από το βασικό κομμάτι της «δουλειάς» μας, που είναι η βελτίωση του κάθε μαθητή μας ξεχωριστά, και φτάνει έως την ορθή και προσοδοφόρα διαχείριση ενός εκπαιδευτηρίου.

Εγγύηση της ποιότητας των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών αποτελεί και μόνο το γεγονός ότι τα 12 από τα 58 φροντιστήρια του δικτύου μας έχουν ως κύριους μετόχους τον Πρόεδρο του Ομίλου και τους άμεσους συνεργάτες του, οι οποίοι είναι αυτονόητο πως ενδιαφέρονται για την ποιοτική λειτουργία των μονάδων τους.

Οι υποδομές που έχουμε αναπτύξει και αφορούν τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε τεχνικά μέσα φτάνουν στο υψηλότερο επίπεδο και χρησιμοποιούμε πρότυπα εκπαιδευτικά εργαλεία δικής μας έμπνευσης και δημιουργίας, τα οποία δεν συναντώνται σε κανέναν ομοειδή εκπαιδευτικό χώρο. Αξίζει να αναφερθεί πως για την κεντρική υποστήριξη των φροντιστηρίων μας εργάζονται καθημερινά 51 δοκιμασμένα στελέχη, αποκλειστικά προς αυτόν τον σκοπό, ενώ το «Σύστημα επιτυχίας Πουκαμισάς» περιλαμβάνει εκπαιδευτικές παραμέτρους, που μας έχουν καταξιώσει για την καινοτομία και την αποτελεσματικότητά τους.

Η διαφήμιση και η εξωστρέφεια του brand name του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς είναι πολύ ισχυρές, καθώς το budget που επενδύουμε στο marketing κάθε χρόνο είναι το μεγαλύτερο στον κλάδο των φροντιστηρίων και ένα από τα μεγαλύτερα γενικά στον τομέα της εκπαίδευσης στη χώρα μας. Μόνο για το 2016 το ποσό που επενδύθηκε για διαφήμιση σε πανελλαδικό επίπεδο ξεπέρασε τις 175.000 ευρώ, ενώ πολύ μεγαλύτερο ποσό επενδύθηκε σε δράσεις τοπικής διαφήμισης των φροντιστηρίων μας.

Η εκπαιδευτική και επιχειρηματική μας πρόταση συμπυκνώνεται στη φράση ότι μεταλαμπαδεύουμε την εκπαιδευτική και επιχειρηματική μας εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης σε συνεργάτες που επιλέγουμε αυστηρά, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να ιδρύσουν το δικό τους Φροντιστήριο Πουκαμισάς σε κάποια από τις περιοχές που δεν λειτουργεί ήδη φροντιστήριό μας σε όλη την Ελλάδα, απολαμβάνοντας όλη την απαραίτητη εκπαίδευση και υποστήριξη, για την επιτυχή λειτουργία της επιχείρησής τους.

Τα φροντιστήρια μας καθίστανται βιώσιμα και κερδοφόρα από τα πρώτα έτη της λειτουργίας τους, εφόσον το εκπαιδευτικό και επιχειρηματικό μας μοντέλο υλοποιηθεί με μεθοδικότητα, από ανθρώπους ικανούς.

ΓΙΑΤΙ FRANCHISE ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ;

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Οι υποστηρικτικές υποδομές στη λειτουργία των μονάδων μας που τεκμηριώνουν την υπεροχή μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BRAND NAME & MARKETING

Το ισχυρότερο brand name και το αρτιότερο marketing plan στην κατηγορία της εκπαίδευσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ενιαία αισθητική εικόνα των φροντιστηρίων μας αποπνέει σεβασμό στους μθητές και διασφαλίζει ιδανικές συνθήκες διδακτικής λειτουργίας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

O Όμιλος μας, πέρα από τις υψηλότατου επιπέδου εκπαιδευτικές του υπηρεσίες, από τα πρώτα του βήματα επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟ
MARKETING PLAN ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα
 • Πανελλαδική Τηλεοπτική Προβολή
 • Στοχευμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο
 • Διαφήμιση στο ραδιόφωνο
 • Ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας
 • Διαφημιστικές συνέργειες κύρους
 • Στοχευμένο τοπικό marketing
 • Βραβεία αριστείας, συνέπειας και βελτίωσης

Πλεονεκτήματα Franchise

Franchise ή σύστημα δικαιόχρησης ονομάζεται η μέθοδος της ίδρυσης μίας νέας επιχείρησης ή του μετασχηματισμού μίας υφιστάμενης, μέσω της μεταλαμπάδευσης της τεχνογνωσίας (know how) και της επωνυμίας (brand name) μίας ήδη εγκαθιδρυμένης στη συνείδηση του κοινού και επιτυχημένης επιχείρησης.

Τα πλεονεκτήματα της ίδρυσης μίας επιχείρησης με την μέθοδο του franchise συνοψίζονται στα εξής :
Διαβάστε περισσότερα

Οι συνεργάτες μας είναι η δύναμή μας

 • Λυκόβρυση

  Γρ. Λαμπράκη 39-41 & Ούλωφ Πάλμε 2, Τ. 210 2851874

  gkri

  Βασιλική Ματζαβέλα

  Θαυμάζω την οργάνωση και τον προγραμματισμό που υπάρχει σε όλους τους τομείς –από τις τεχνικές μελέτης μέχρι την υπευθυνότητα των Ακαδημαϊκών υπευθύνων– και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν κάθε φύλλο εργασίας και κάθε διαγώνισμα. Αλλά, πάνω απ’ όλα, κρατάω αυτό που μου είπε μια μαθήτριά μας πρόσφατα: «Κοντά σας νιώθω ασφάλεια...».
  Αυτό επιθυμώ για όλους τους μαθητές μας και στοχεύουμε σε αυτό κοιτώντας το μέλλον με  σιγουριά.
 • Ηλιούπολη - Κέντρο

  Λ. Ειρήνης & Όθωνος 1, Τ. 210 9901275

  gkalinas

  Θωμάς Γκαλίνας

  zisi

  Σπυριδούλα Ζήση

  Το Franchise Πουκαμισάς αποτελεί μία πρόταση συνεργασίας που περιλαμβάνει όλους εκείνους τους παράγοντες που οδηγούν στην επιτυχία.
  Με αγάπη και δουλειά, η επιτυχία γίνεται διαχρονική.
 • Πύργος Ηλείας

  Πατρών 22, Τ. 26210 20407

  nioti

  Χριστίνα Νιώτη

  dimopoulos

  Νικόλας Δημόπουλος

  tzavara

  Δήμητρα Τζαβάρα

  Όταν προσδοκάς ένα σίγουρο και σταθερό παρόν και μέλλον, όταν διεκδικείς την άμεση επαφή με τους μαθητές σου, όταν φιλοδοξείς για μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα φροντιστήρια της χώρας, τότε επιλέγεις το όνομα ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ. Έτσι κι εμείς δημιουργήσαμε τη μονάδα μας, τον Μάιο του 2014, στον Πύργο. Λειτουργούμε με πολλή αγάπη για το γνωστικό μας αντικείμενο και με αφοσίωση στους ανθρώπους, που μας εμπιστεύονται την εκπαίδευση των παιδιών τους.
  Η συνέχεια επί τω έργω.
 • Γλυφάδα - Κέντρο

  Ξενοφώντος 34, Τ. 210 9600850

  gkri

  Μαριάννα Ξηροταγάρου

  Η απόφασή μου για τη δημιουργία ενός φροντιστηρίου, και μάλιστα εν μέσω μίας από τις δεινότερες περιόδους οικονομικής ύφεσης στη χώρα μας, ελήφθη σχεδόν την ίδια ημέρα της συμμετοχής μου σε ενημερωτική ημερίδα franchise του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.
  Δύο χρόνια αργότερα, αισθάνομαι δικαίωση για το βήμα μου αυτό· σε επίπεδο οργάνωσης και εκτέλεσης της πολύπλευρης εκπαιδευτικής υπηρεσίας που προσφέρουν τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, συντελούνται όλα με πρότυπο, άρτιο και αποτελεσματικό τρόπο. Σε επίπεδο διαχείρισης της εκπαιδευτικής επιχείρησής μου, συναντώ καθημερινά την άμεση βοήθεια και καθοδήγηση των συναδέλφων μου και της Κεντρικής Διοίκησης του Ομίλου.
  Ως καθηγήτρια, η κάθε μου ημέρα γεμίζει με τον ωραιότερο σκοπό και, παράλληλα, βελτιώνω την εκπαιδευτική μου μέθοδο και έκφραση. Ως Διευθύντρια Σπουδών μιας εκπαιδευτικής μονάδας, αναπτύσσω τις οργανωτικές και διοικητικές ικανότητές μου σε ένα ασφαλές αλλά και απαιτητικό επιχειρηματικό πεδίο.
  Στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς ανακάλυψα μία μεγάλη αλλά πολύ δεμένη οικογένεια, που προσφέρει στα παιδιά της, τους μαθητές, την ουσιαστικότερη προοπτική για το μέλλον τους.
 • Καλαμάκι

  Λεωφ. Καλαμακίου 72 & Ερεχθείου 31, Τ. 2109886014

  dristelas

  Δημήτρης Δριστέλλας

  dristella

  Ματίνα Δριστέλλα

  Η εμπειρία μας από τη συνεργασία μας με τον εκπαιδευτικό όμιλο Πουκαμισάς είναι ότι δίνει ευκαιρίες στους νέους να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους, μέσα από τη συνεχή καθοδήγησή του. Έτσι και σε εμάς έδωσε την ευκαιρία να εφαρμόσουμε ένα άρτια οργανωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, για να μπορέσουμε, με την εξαιρετική τεχνογνωσία που μας παρείχε, να καθοδηγήσουμε τους μαθητές μας, ώστε να γίνουν το καλύτερο που μπορούν.
Δείτε όλους τους συνεργάτες μας
Προσωπικό στίγμα σε κάθε δραστηριότητα

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Ζητήστε ενημέρωση