Η Εκπαιδευτική και Επιχειρηματική μας Πρόταση

Η Εκπαιδευτική και Επιχειρηματική μας Πρόταση

Η τεχνογνωσία μας στον κλάδο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης με την ενασχόλησή μας, εδώ και 28 χρόνια, είναι αναντίρρητα πολύ υψηλή.
Τεχνογνωσία που ξεκινά από το βασικό κομμάτι της «δουλειάς» μας, που είναι η βελτίωση του κάθε μαθητή μας ξεχωριστά, και φτάνει έως την ορθή και προσοδοφόρα διαχείριση ενός εκπαιδευτηρίου.

Εγγύηση της ποιότητας των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών αποτελεί και μόνο το γεγονός ότι τα 12 από τα 57 φροντιστήρια του δικτύου μας έχουν ως κύριους μετόχους τον Πρόεδρο του Ομίλου και τους άμεσους συνεργάτες του, οι οποίοι είναι αυτονόητο πως ενδιαφέρονται για την ποιοτική λειτουργία των μονάδων τους.

Οι υποδομές που έχουμε αναπτύξει και αφορούν τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε τεχνικά μέσα φτάνουν στο υψηλότερο επίπεδο και χρησιμοποιούμε πρότυπα εκπαιδευτικά εργαλεία δικής μας έμπνευσης και δημιουργίας, τα οποία δεν συναντώνται σε κανέναν ομοειδή εκπαιδευτικό χώρο. Αξίζει να αναφερθεί πως για την κεντρική υποστήριξη των φροντιστηρίων μας εργάζονται καθημερινά 51 δοκιμασμένα στελέχη, αποκλειστικά προς αυτόν τον σκοπό, ενώ το «Σύστημα επιτυχίας Πουκαμισάς» περιλαμβάνει εκπαιδευτικές παραμέτρους, που μας έχουν καταξιώσει για την καινοτομία και την αποτελεσματικότητά τους.

Η διαφήμιση και η εξωστρέφεια του brand name του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς είναι πολύ ισχυρές, καθώς το budget που επενδύουμε στο marketing κάθε χρόνο είναι το μεγαλύτερο στον κλάδο των φροντιστηρίων και ένα από τα μεγαλύτερα γενικά στον τομέα της εκπαίδευσης στη χώρα μας. Μόνο για το 2016 το ποσό που επενδύθηκε για διαφήμιση σε πανελλαδικό επίπεδο ξεπέρασε τις 175.000 ευρώ, ενώ πολύ μεγαλύτερο ποσό επενδύθηκε σε δράσεις τοπικής διαφήμισης των φροντιστηρίων μας.

Η εκπαιδευτική και επιχειρηματική μας πρόταση συμπυκνώνεται στη φράση ότι μεταλαμπαδεύουμε την εκπαιδευτική και επιχειρηματική μας εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης σε συνεργάτες που επιλέγουμε αυστηρά, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να ιδρύσουν το δικό τους Φροντιστήριο Πουκαμισάς σε κάποια από τις περιοχές που δεν λειτουργεί ήδη φροντιστήριό μας σε όλη την Ελλάδα, απολαμβάνοντας όλη την απαραίτητη εκπαίδευση και υποστήριξη, για την επιτυχή λειτουργία της επιχείρησής τους.

Τα φροντιστήρια μας καθίστανται βιώσιμα και κερδοφόρα από τα πρώτα έτη της λειτουργίας τους, εφόσον το εκπαιδευτικό και επιχειρηματικό μας μοντέλο υλοποιηθεί με μεθοδικότητα, από ανθρώπους ικανούς.

ΓΙΑΤΙ FRANCHISE ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ;

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Οι υποστηρικτικές υποδομές στη λειτουργία των μονάδων μας που τεκμηριώνουν την υπεροχή μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BRAND NAME & MARKETING

Το ισχυρότερο brand name και το αρτιότερο marketing plan στην κατηγορία της εκπαίδευσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ενιαία αισθητική εικόνα των φροντιστηρίων μας αποπνέει σεβασμό στους μθητές και διασφαλίζει ιδανικές συνθήκες διδακτικής λειτουργίας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

O Όμιλος μας, πέρα από τις υψηλότατου επιπέδου εκπαιδευτικές του υπηρεσίες, από τα πρώτα του βήματα επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟ
MARKETING PLAN ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα
 • Πανελλαδική Τηλεοπτική Προβολή
 • Στοχευμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο
 • Διαφήμιση στο ραδιόφωνο
 • Ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας
 • Διαφημιστικές συνέργειες κύρους
 • Στοχευμένο τοπικό marketing
 • Βραβεία αριστείας, συνέπειας και βελτίωσης

Πλεονεκτήματα Franchise

Franchise ή σύστημα δικαιόχρησης ονομάζεται η μέθοδος της ίδρυσης μίας νέας επιχείρησης ή του μετασχηματισμού μίας υφιστάμενης, μέσω της μεταλαμπάδευσης της τεχνογνωσίας (know how) και της επωνυμίας (brand name) μίας ήδη εγκαθιδρυμένης στη συνείδηση του κοινού και επιτυχημένης επιχείρησης.

Τα πλεονεκτήματα της ίδρυσης μίας επιχείρησης με την μέθοδο του franchise συνοψίζονται στα εξής :
Διαβάστε περισσότερα

Οι συνεργάτες μας είναι η δύναμή μας

 • Νέα Φιλαδέλφεια

  Λ. Δεκελείας 125, Τ. 210 2511829

  nikolaidis

  Ανδρέας Νικολαΐδης

  emvalomenou

  Βασιλική Εμβαλωμένου

  Η είσοδός μας στον Όμιλο πραγματοποιήθηκε την περυσινή ακαδημαϊκή περίοδο. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα είμαστε σε θέση να βεβαιώσουμε τα οφέλη που αποκομίσαμε και συνεχίζουμε να έχουμε καθημερινά.
  Η συμμετοχή μας στο δομημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ομίλου μάς επιτρέπει τη διαρκή βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου της μονάδας μας μέσα από ποικίλες διαδραστικές ενέργειες, αλλά και τη συνεχή επιμόρφωση όλων των συνεργατών μας σε ζητήματα εκπαιδευτικού περιεχομένου.
  Επιπλέον, η συνεργασία μας με τον Όμιλο μας παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες και υποστηρικτικό υλικό που μας εξασφαλίζουν μια αποτελεσματική επιχειρηματική δραστηριότητα.
 • Χαϊδάρι - Κέντρο

  Στρατάρχου Καραϊσκάκη 46 & Μαγνησίας 1, Τ. 210 5980050

  moraitou

  Ειρήνη Μωραΐτου

  panagiotou

  Δημήτρης Παναγιώτου

  Η τεχνογνωσία, τα εργαλεία που συνιστούν την εγγύηση της επιτυχίας όλου του εκπαιδευτικού οράματος του ιδρυτή και Προέδρου του Ομίλου κυρίου Αθανασίου Πουκαμισά, καθώς  και το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει τα εκπαιδευτήρια «Πουκαμισάς» αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα για κάθε νέο υποψήφιο franchisee. Αξίζει, λοιπόν, να ενταχθεί στην ομάδα που δημιουργεί τις εξελίξεις στον χώρο της εκπαίδευσης όποιος μπορεί να πιστέψει και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του οράματός μας.
 • Μαρκόπουλο Μεσογαίας

  Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 1, Τ. 22990 25053

  georgiou

  Δήμητρα Γεωργίου

  Με την ένταξή μας στον Όμιλο Πουκαμισά τον Ιούλιο του 2016 συναντήσαμε ανθρώπους οι οποίοι αγκάλιασαν την προσπάθειά μας σε μια χρονικά δύσκολη στιγμή και με την πολυετή πείρα τους μας στήριξαν και μας ενέπνευσαν, ώστε να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε με επιτυχία το εγχείρημά μας. Η προσωπική παρουσία και ενασχόληση του ίδιου του κυρίου Θανάση Πουκαμισά αποτέλεσε για μας μια ευχάριστη έκπληξη και συνάμα μας έδωσε περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε. Σήμερα, και παρά τις όποιες δυσκολίες, είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι τελικά κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή.
 • Ζωγράφου - Κέντρο

  Λ. Παπάγου 67 & Αλέκου Παναγούλη 1, Τ. 210 7770707

  kseniadis

  Νίκος Ξενιάδης

  Ως εκπαιδευτικός και φροντιστής, από την πρώτη στιγμή της ένταξής μου στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, ο Θανάσης Πουκαμισάς με περιέβαλλε με αγάπη και φροντίδα, ενώ οι συνεργάτες του στάθηκαν αρωγοί καθ’ όλη τη δημιουργία της μονάδας μου. Σχεδόν από την πρώτη στιγμή, αμέσως μετά τα εγκαίνια του φροντιστηρίου, οι ενδιαφερόμενοι προς εγγραφή ήταν πολλοί, γεγονός που οφείλεται στο ισχυρό brand name και στην πανελλαδική διαφήμιση.
  Πλέον, ευρισκόμενος στον δεύτερο χρόνο της λειτουργίας της μονάδας μου, αισθάνομαι δικαιωμένος, καθώς με την αμέριστη υποστήριξη του Ομίλου, διευθύνω ένα πολυπληθές σε μαθητές Φροντιστήριο, το οποίο λειτουργεί με τα υψηλότερα ποιοτικά standard.
 • Ηράκλειο Αττικής

  Κουντουριώτου 28, Τ. 210 2847200

  alexopoulou

  Παναγιώτα Αλεξοπούλου

  sigalas

  Λάζαρος Σιγάλας

  Μοναδική επιλογή για τον επιχειρηματία που θέλει να δώσει στην επιχείρησή του υγιή, μακρόχρονη και προσοδοφόρα προοπτική αποτελεί το franchise.
  Επιβεβλημένη επιλογή, με βάση τα σύγχρονα οικονομικά δεδομένα αλλά και την παγκόσμια τάση των οικονομιών.
  Αρκεί αυτή η επιλογή να βρει αντίκρισμα σε μια εταιρεία που διαθέτει αποδεδειγμένη στον χρόνο αξία, σύγχρονη, διαρκώς εξελισσόμενη τεχνογνωσία, συνεργατικότητα και ανθρώπινο πρόσωπο.
  Αυτοί είμαστε!
Δείτε όλους τους συνεργάτες μας
Προσωπικό στίγμα σε κάθε δραστηριότητα

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Ζητήστε ενημέρωση