Brand Name και Marketing Plan

Brand Name και Marketing Plan

Το ισχυρότερο brand name και το αρτιότερο marketing plan στην κατηγορία της εκπαίδευσης.
Το marketing είναι κοινώς αποδεκτό ότι διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την επιτυχία κάθε επιχείρησης. Ο Όμιλός μας, με έμπειρα στελέχη στον τομέα αυτό και σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, δομεί πρωτοποριακά και πλήρη marketing plan τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, που παράλληλα με τις υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες μας, που μας διαφημίζουν mouth to mouth, μας έχουν καθιερώσει στην κορυφή της συνείδησης του κοινού.

Το 2% του ετήσιου τζίρου των φροντιστηρίων μας αποτελεί ένα ιδιαιτέρως σημαντικό διαφημιστικό budget, το οποίο επενδύεται σε μέσα πανελλαδικής προβολής και η πυκνή διαφήμιση στις κρίσιμες περιόδους πολλαπλασιάζει θεαματικά το πλήθος των εγγραφών στα φροντιστήρια του Ομίλου. Η διαφημιστική προβολή του Ομίλου μας περιλαμβάνει:
Πανελλαδική τηλεοπτική προβολή
Το δίκτυο των φροντιστηρίων μας προβάλλεται πανελλαδικά με τηλεοπτική διαφήμιση κύρους τρεις φορές τον χρόνο στις κρίσιμες περιόδους των εγγραφών, καθώς και κατά την περίοδο των Πανελλαδικών Εξετάσεων, με αποτέλεσμα να μεγιστοποιείται η προσέλευση των ενδιαφερομένων σε όλες τις μονάδες μας.
Στοχευμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο
O Όμιλός μας υλοποιεί πρότυπα marketing plan και στον τομέα της διαδικτυακής διαφήμισης την περίοδο των Πανελλαδικών Εξετάσεων και κατά τις περιόδους των εγγραφών, αξιοποιώντας στο έπακρο όλα τα σύγχρονα μέσα, όπως google adword, display, remarketing, facebook (διαφημίσεις και διαγωνισμοί), youtube κ.ά.

a1
Διαφήμιση στο ραδιόφωνο
Ραδιοφωνικά spot του Ομίλου μας αναμεταδίδονται τις περιόδους των εγγραφών από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς, τόσο στα κοινά των ενηλίκων,όσο και στα νεανικά κοινά, ενώ στο ραδιόφωνο διαφημιζόμαστε και με ζωντανές αναφορές των πιο έγκριτων δημοσιογράφων και ραδιοφωνικών παραγωγών.
Ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας
Ο εκπαιδευτικός μας Όμιλος προβάλλει το σύνολο των υπηρεσιών του μέσω της ιστοσελίδας www.poukamisas.gr. Η διαδικτυακή μας πύλη έχει υψηλή επισκεψιμότητα και προβάλλεται εντυπωσιακά σε όλες τις μηχανές αναζήτησης, μέσω των οποίων μαθητές, γονείς και κηδεμόνες ενημερώνονται για τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες μας. Ο ιστότοπος του Ομίλου μας αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς μαθητές και καθηγητές από όλη την Ελλάδα προστρέχουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πρωτότυπα και πρότυπα θέματα των διαγωνισμάτων προσομοίωσης του ομίλου, που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας μετά το πέρας της διεξαγωγής τους, ενώ ακολουθούν οι απαντήσεις των θεμάτων, στα οποία διαγωνίστηκαν οι μαθητές.

a2
Διαφημιστικές συνέργειες κύρους
Το δίκτυό μας συμμετέχει σε πανελλαδικές διαφημίσεις με τεράστια αξία και ισχύ, όπως η διαφημιστική καμπάνια της Εθνικής Τράπεζας για τις πιστωτικές κάρτες GO, και ειδικότερα το πρόγραμμα πιστότητας πελατών GO 4 MORE. Ο Όμιλός μας έχει εξασφαλίσει ειδική προνομιακή συμφωνία με την Εθνική Τράπεζα και οι χρήστες του προγράμματος GO 4 MORE έχουν τη δυνατότητα συλλογής πόντων μέσω της πληρωμής των διδάκτρων μας με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Μάλιστα, κατά τις περιόδους των εγγραφών, προβάλλονται ειδικά διαφημιστικά προγράμματα –ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά–, όπως η πολλαπλάσια συλλογή πόντων μέσω συναλλαγών με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες στα φροντιστήρια του δικτύου μας, ενώ χιλιάδες συνδρομητές των καρτών λαμβάνουν διαφημιστικά έντυπα μέσω ταχυδρομείου. Ο Όμιλός μας επίσης συνάπτει στρατηγικές συνέργειες με πολύ μεγάλες εταιρείες, όπως η Α.Β. Βασιλόπουλος, όπου προσφέρουμε ειδικές εκπτώσεις για την φοίτηση των παιδιών των εργαζομένων τους στα φροντιστήριά μας, εξασφαλίζοντας επιπρόσθετη προσέλευση ενδιαφερομένων στις μονάδες μας.

a3
Στοχευμένο τοπικό marketing
Κάθε φροντιστήριο του Ομίλου αναπτύσσει στρατηγικές προσέλκυσης μαθητών, καθώς καθοδηγείται συστηματικά από τη Διεύθυνση Marketing του Ομίλου στη διαμόρφωση πλάνου τοπικού marketing. Παράλληλα στο επίπεδο της τοπικής διαφήμισης τα μέλη του δικτύου μας απολαμβάνουν σημαντικές οικονομίες κλίμακας, καθώς το σύνολο του διαφημιστικού μας υλικού συγκεντρώνεται σε μαζικές παραγγελίες και με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε σημαντικές εκπτώσεις από τους προμηθευτές μας.
Βραβεία αριστείας, συνέπειας και βελτίωσης
Ο Όμιλός μας θεσπίζει κάθε χρόνο σημαντικά βραβεία αριστείας, συνέπειας και βελτίωσης για τους μαθητές μας. Τα βραβεία που απονέμει ο Όμιλος (χρηματικά έπαθλα, iPad κ.ά.) αποτελούν τόσο ένα ισχυρό κίνητρο προσέλκυσης των άριστων μαθητών όσο και μία σύγχρονη πολιτική marketing αξιών, δίνοντας ένα σπουδαίο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα φροντιστήριά μας.

a4
Οι εκδηλώσεις μας, σημείο αναφοράς στα εκπαιδευτικά δρώμενα
Ο Όμιλός μας υλοποιεί μία σειρά εκδηλώσεων τεράστιας απήχησης και προβολής που, παράλληλα με το ουσιαστικό έργο που επιτελούν, συνδράμουν στην προβολή των υπηρεσιών μας. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε την ετήσια Γενική Συνέλευση του Ομίλου μας και την τελετή βράβευσης των μαθητών μας, που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο και προβάλλεται σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, τις κεντρικές εκδηλώσεις συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού, που αναμεταδίδονται σε όλη την Ελλάδα μέσω live streaming, τις χοροεσπερίδες στις οποίες προσέρχονται εκατοντάδες μαθητών μας και φίλοι τους και, τέλος, την εκπαιδευτική εκδρομή που κάθε χρόνο διοργανώνουμε στην Ελβετία και ειδικότερα στο CERN!
Οι επιτυχόντες του Ομίλου μας αποτελούν τη μεγαλύτερη «διαφήμισή» μας
Η φερεγγυότητα ως προς το εκπαιδευτικό αποτέλεσμα αποτελεί διαχρονικά τη σημαντικότερη μορφή διαφήμισης των φροντιστηρίων. Το 2016 είχαμε 887 επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις γεγονός που από μόνο του καταδεικνύει το βάθος και την ποιότητα των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών.

ΓΙΑΤΙ FRANCHISE ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ;

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Οι υποστηρικτικές υποδομές στη λειτουργία των μονάδων μας που τεκμηριώνουν την υπεροχή μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BRAND NAME & MARKETING

Το ισχυρότερο brand name και το αρτιότερο marketing plan στην κατηγορία της εκπαίδευσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ενιαία αισθητική εικόνα των φροντιστηρίων μας αποπνέει σεβασμό στους μθητές και διασφαλίζει ιδανικές συνθήκες διδακτικής λειτουργίας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

O Όμιλος μας, πέρα από τις υψηλότατου επιπέδου εκπαιδευτικές του υπηρεσίες, από τα πρώτα του βήματα επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟ
MARKETING PLAN ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα
 • Πανελλαδική Τηλεοπτική Προβολή
 • Στοχευμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο
 • Διαφήμιση στο ραδιόφωνο
 • Ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας
 • Διαφημιστικές συνέργειες κύρους
 • Στοχευμένο τοπικό marketing
 • Βραβεία αριστείας, συνέπειας και βελτίωσης

Πλεονεκτήματα Franchise

Franchise ή σύστημα δικαιόχρησης ονομάζεται η μέθοδος της ίδρυσης μίας νέας επιχείρησης ή του μετασχηματισμού μίας υφιστάμενης, μέσω της μεταλαμπάδευσης της τεχνογνωσίας (know how) και της επωνυμίας (brand name) μίας ήδη εγκαθιδρυμένης στη συνείδηση του κοινού και επιτυχημένης επιχείρησης.

Τα πλεονεκτήματα της ίδρυσης μίας επιχείρησης με την μέθοδο του franchise συνοψίζονται στα εξής :
Διαβάστε περισσότερα

Οι συνεργάτες μας είναι η δύναμή μας

 • Κοζάνη

  Σαρανταπόρου 12, Τ. 24610 49270

  leontaridis

  Μπάμπης Λεονταρίδης

  margariti

  Ιωάννα Μαργαρίτη

  Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς αποτελούν όντως τον μεγαλύτερο φροντιστηριακό όμιλο στην Ελλάδα και ο τίτλος αυτός δεν έχει δοθεί απλώς για διαφημιστικούς λόγους. Η οργάνωση και η δομή του Ομίλου, σε συνδυασμό με τη μοναδική στήριξη και καθοδήγηση, είναι ό,τι καλύτερο έχουμε συναντήσει στην προσωπική μας εμπειρία ως εκπαιδευτικοί – φροντιστές. Είναι οι άνθρωποι που σκέφτονται και σχεδιάζουν για εμάς πριν από εμάς. Οι καινοτομίες του Ομίλου τον κάνουν να ξεχωρίζει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο, θέτοντας ως πρώτο στόχο την επιτυχία των μαθητών μας.
 • Σέρρες - Κέντρο

  Κωνσταντινουπόλεως 10, Τ. 23210 68700

  pantazis

  Ευστάθιος Πανταζής

  Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, τόσο ως εκπαιδευτικός όσο και ως επιχειρηματίας της εκπαίδευσης, καθώς επί σειρά ετών λειτουργώ Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από την πρώτη στιγμή της επαφής μου με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς διαπίστωσα την ύψιστου επιπέδου οργανωτική του δομή και την τεχνογνωσία, όσο και το πάθος για την τελειότητα, των στελεχών του. Η απόφαση για τη δημιουργία της μονάδας μου, στην πόλη των Σερρών, ήρθε άμεσα και σήμερα, λίγους μήνες μετά τη λειτουργία της, αισθάνομαι την αμέριστη υποστήριξη του Ομίλου, που θεωρώ πως βήμα προς βήμα, θα την οδηγήσει στην επιτυχία.
 • Μελίσσια

  Παναγή Τσαλδάρη 32-34, Τ. 210 8037038

  xronopoulos

  Δημήτρης Χρονόπουλος

  Το άνοιγμα ενός φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης ήταν το όνειρό μου από τα πρώτα επαγγελματικά βήματά μου ως καθηγητής μαθηματικών. Είχα αντιληφθεί όμως ότι οι εκπαιδευτικές απαιτήσεις της σημερινής εποχής είναι τόσο μεγάλες που μόνο μέσα από ένα πολύ καλά οργανωμένο και δυναμικό εκπαιδευτικό σύστημα θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν. Η γνωριμία μου με το εκπαιδευτικό σύστημα του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς ήταν καθοριστική στην απόφαση να υλοποιήσω το όνειρό μου, καθώς συνειδητοποίησα ότι, πέρα από την αρτιότητά του, το σύστημα αυτό υποστηρίζεται από ένα πολύ αξιόλογο επιτελείο διευθυντών, Ακαδημαϊκών υπευθύνων, καθηγητών και διοικητικού προσωπικού. Το σημαντικότερο όμως έναυσμα για τη συνεργασία μου με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς υπήρξε η διαπίστωση ότι η διοίκησή του βρίσκεται πάντα μπροστά από τις εξελίξεις και εξασφαλίζει τις πιο ποιοτικές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους μαθητές μας.
 • Καλαμάκι

  Λεωφ. Καλαμακίου 72 & Ερεχθείου 31, Τ. 2109886014

  dristelas

  Δημήτρης Δριστέλλας

  dristella

  Ματίνα Δριστέλλα

  Η εμπειρία μας από τη συνεργασία μας με τον εκπαιδευτικό όμιλο Πουκαμισάς είναι ότι δίνει ευκαιρίες στους νέους να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους, μέσα από τη συνεχή καθοδήγησή του. Έτσι και σε εμάς έδωσε την ευκαιρία να εφαρμόσουμε ένα άρτια οργανωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, για να μπορέσουμε, με την εξαιρετική τεχνογνωσία που μας παρείχε, να καθοδηγήσουμε τους μαθητές μας, ώστε να γίνουν το καλύτερο που μπορούν.
 • Άγιος Στέφανος

  Τραπεζούντος 27 & Κοιμήσεως Θεοτόκου, Τ. 210 8145018

  kouridakis

  Κωνσταντίνος Κουριδάκης

  dimitriadou

  Σοφία Δημητριάδου

  Η απόφαση να μπούμε στην οικογένεια του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς βασίστηκε στην προσωπική επιθυμία μας να δραστηριο-ποιηθούμε στον τομέα της εκπαίδευσης. Τα σημαντικότερα κριτήρια αξιολόγησης της απόφασής μας ήταν η οργάνωση, η αξιοκρατία, η συνεργατικότητα και η υψηλή στοχοθεσία που κυριαρχεί σε όλα τα μέλη του Ομίλου. Η επιχειρηματική επιτυχία έρχεται μετά την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων· έτσι νιώθουμε και πιστεύουμε ότι είναι σίγουρη και ασφαλής. Η προσωπική και εταιρική καταξίωση βασίζεται στα χέρια και στο μυαλό όλων μας και εκπορεύεται από το όραμα, τόσο του ιδρυτή του Ομίλου όσο και όλων των συνεργατών.
Δείτε όλους τους συνεργάτες μας
Προσωπικό στίγμα σε κάθε δραστηριότητα

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Ζητήστε ενημέρωση