Brand Name και Marketing Plan

Brand Name και Marketing Plan

Το ισχυρότερο brand name και το αρτιότερο marketing plan στην κατηγορία της εκπαίδευσης.
Το marketing είναι κοινώς αποδεκτό ότι διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την επιτυχία κάθε επιχείρησης. Ο Όμιλός μας, με έμπειρα στελέχη στον τομέα αυτό και σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, δομεί πρωτοποριακά και πλήρη marketing plan τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, που παράλληλα με τις υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες μας, που μας διαφημίζουν mouth to mouth, μας έχουν καθιερώσει στην κορυφή της συνείδησης του κοινού.

Το 2% του ετήσιου τζίρου των φροντιστηρίων μας αποτελεί ένα ιδιαιτέρως σημαντικό διαφημιστικό budget, το οποίο επενδύεται σε μέσα πανελλαδικής προβολής και η πυκνή διαφήμιση στις κρίσιμες περιόδους πολλαπλασιάζει θεαματικά το πλήθος των εγγραφών στα φροντιστήρια του Ομίλου. Η διαφημιστική προβολή του Ομίλου μας περιλαμβάνει:
Πανελλαδική τηλεοπτική προβολή
Το δίκτυο των φροντιστηρίων μας προβάλλεται πανελλαδικά με τηλεοπτική διαφήμιση κύρους τρεις φορές τον χρόνο στις κρίσιμες περιόδους των εγγραφών, καθώς και κατά την περίοδο των Πανελλαδικών Εξετάσεων, με αποτέλεσμα να μεγιστοποιείται η προσέλευση των ενδιαφερομένων σε όλες τις μονάδες μας.
Στοχευμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο
O Όμιλός μας υλοποιεί πρότυπα marketing plan και στον τομέα της διαδικτυακής διαφήμισης την περίοδο των Πανελλαδικών Εξετάσεων και κατά τις περιόδους των εγγραφών, αξιοποιώντας στο έπακρο όλα τα σύγχρονα μέσα, όπως google adword, display, remarketing, facebook (διαφημίσεις και διαγωνισμοί), youtube κ.ά.

a1
Διαφήμιση στο ραδιόφωνο
Ραδιοφωνικά spot του Ομίλου μας αναμεταδίδονται τις περιόδους των εγγραφών από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς, τόσο στα κοινά των ενηλίκων,όσο και στα νεανικά κοινά, ενώ στο ραδιόφωνο διαφημιζόμαστε και με ζωντανές αναφορές των πιο έγκριτων δημοσιογράφων και ραδιοφωνικών παραγωγών.
Ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας
Ο εκπαιδευτικός μας Όμιλος προβάλλει το σύνολο των υπηρεσιών του μέσω της ιστοσελίδας www.poukamisas.gr. Η διαδικτυακή μας πύλη έχει υψηλή επισκεψιμότητα και προβάλλεται εντυπωσιακά σε όλες τις μηχανές αναζήτησης, μέσω των οποίων μαθητές, γονείς και κηδεμόνες ενημερώνονται για τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες μας. Ο ιστότοπος του Ομίλου μας αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς μαθητές και καθηγητές από όλη την Ελλάδα προστρέχουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πρωτότυπα και πρότυπα θέματα των διαγωνισμάτων προσομοίωσης του ομίλου, που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας μετά το πέρας της διεξαγωγής τους, ενώ ακολουθούν οι απαντήσεις των θεμάτων, στα οποία διαγωνίστηκαν οι μαθητές.

a2
Διαφημιστικές συνέργειες κύρους
Το δίκτυό μας συμμετέχει σε πανελλαδικές διαφημίσεις με τεράστια αξία και ισχύ, όπως η διαφημιστική καμπάνια της Εθνικής Τράπεζας για τις πιστωτικές κάρτες GO, και ειδικότερα το πρόγραμμα πιστότητας πελατών GO 4 MORE. Ο Όμιλός μας έχει εξασφαλίσει ειδική προνομιακή συμφωνία με την Εθνική Τράπεζα και οι χρήστες του προγράμματος GO 4 MORE έχουν τη δυνατότητα συλλογής πόντων μέσω της πληρωμής των διδάκτρων μας με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Μάλιστα, κατά τις περιόδους των εγγραφών, προβάλλονται ειδικά διαφημιστικά προγράμματα –ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά–, όπως η πολλαπλάσια συλλογή πόντων μέσω συναλλαγών με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες στα φροντιστήρια του δικτύου μας, ενώ χιλιάδες συνδρομητές των καρτών λαμβάνουν διαφημιστικά έντυπα μέσω ταχυδρομείου. Ο Όμιλός μας επίσης συνάπτει στρατηγικές συνέργειες με πολύ μεγάλες εταιρείες, όπως η Α.Β. Βασιλόπουλος, όπου προσφέρουμε ειδικές εκπτώσεις για την φοίτηση των παιδιών των εργαζομένων τους στα φροντιστήριά μας, εξασφαλίζοντας επιπρόσθετη προσέλευση ενδιαφερομένων στις μονάδες μας.

a3
Στοχευμένο τοπικό marketing
Κάθε φροντιστήριο του Ομίλου αναπτύσσει στρατηγικές προσέλκυσης μαθητών, καθώς καθοδηγείται συστηματικά από τη Διεύθυνση Marketing του Ομίλου στη διαμόρφωση πλάνου τοπικού marketing. Παράλληλα στο επίπεδο της τοπικής διαφήμισης τα μέλη του δικτύου μας απολαμβάνουν σημαντικές οικονομίες κλίμακας, καθώς το σύνολο του διαφημιστικού μας υλικού συγκεντρώνεται σε μαζικές παραγγελίες και με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε σημαντικές εκπτώσεις από τους προμηθευτές μας.
Βραβεία αριστείας, συνέπειας και βελτίωσης
Ο Όμιλός μας θεσπίζει κάθε χρόνο σημαντικά βραβεία αριστείας, συνέπειας και βελτίωσης για τους μαθητές μας. Τα βραβεία που απονέμει ο Όμιλος (χρηματικά έπαθλα, iPad κ.ά.) αποτελούν τόσο ένα ισχυρό κίνητρο προσέλκυσης των άριστων μαθητών όσο και μία σύγχρονη πολιτική marketing αξιών, δίνοντας ένα σπουδαίο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα φροντιστήριά μας.

a4
Οι εκδηλώσεις μας, σημείο αναφοράς στα εκπαιδευτικά δρώμενα
Ο Όμιλός μας υλοποιεί μία σειρά εκδηλώσεων τεράστιας απήχησης και προβολής που, παράλληλα με το ουσιαστικό έργο που επιτελούν, συνδράμουν στην προβολή των υπηρεσιών μας. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε την ετήσια Γενική Συνέλευση του Ομίλου μας και την τελετή βράβευσης των μαθητών μας, που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο και προβάλλεται σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, τις κεντρικές εκδηλώσεις συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού, που αναμεταδίδονται σε όλη την Ελλάδα μέσω live streaming, τις χοροεσπερίδες στις οποίες προσέρχονται εκατοντάδες μαθητών μας και φίλοι τους και, τέλος, την εκπαιδευτική εκδρομή που κάθε χρόνο διοργανώνουμε στην Ελβετία και ειδικότερα στο CERN!
Οι επιτυχόντες του Ομίλου μας αποτελούν τη μεγαλύτερη «διαφήμισή» μας
Η φερεγγυότητα ως προς το εκπαιδευτικό αποτέλεσμα αποτελεί διαχρονικά τη σημαντικότερη μορφή διαφήμισης των φροντιστηρίων. Το 2016 είχαμε 887 επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις γεγονός που από μόνο του καταδεικνύει το βάθος και την ποιότητα των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών.

ΓΙΑΤΙ FRANCHISE ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ;

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Οι υποστηρικτικές υποδομές στη λειτουργία των μονάδων μας που τεκμηριώνουν την υπεροχή μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BRAND NAME & MARKETING

Το ισχυρότερο brand name και το αρτιότερο marketing plan στην κατηγορία της εκπαίδευσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ενιαία αισθητική εικόνα των φροντιστηρίων μας αποπνέει σεβασμό στους μθητές και διασφαλίζει ιδανικές συνθήκες διδακτικής λειτουργίας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

O Όμιλος μας, πέρα από τις υψηλότατου επιπέδου εκπαιδευτικές του υπηρεσίες, από τα πρώτα του βήματα επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟ
MARKETING PLAN ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα
 • Πανελλαδική Τηλεοπτική Προβολή
 • Στοχευμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο
 • Διαφήμιση στο ραδιόφωνο
 • Ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας
 • Διαφημιστικές συνέργειες κύρους
 • Στοχευμένο τοπικό marketing
 • Βραβεία αριστείας, συνέπειας και βελτίωσης

Πλεονεκτήματα Franchise

Franchise ή σύστημα δικαιόχρησης ονομάζεται η μέθοδος της ίδρυσης μίας νέας επιχείρησης ή του μετασχηματισμού μίας υφιστάμενης, μέσω της μεταλαμπάδευσης της τεχνογνωσίας (know how) και της επωνυμίας (brand name) μίας ήδη εγκαθιδρυμένης στη συνείδηση του κοινού και επιτυχημένης επιχείρησης.

Τα πλεονεκτήματα της ίδρυσης μίας επιχείρησης με την μέθοδο του franchise συνοψίζονται στα εξής :
Διαβάστε περισσότερα

Οι συνεργάτες μας είναι η δύναμή μας

 • Μαρκόπουλο Μεσογαίας

  Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 1, Τ. 22990 25053

  georgiou

  Δήμητρα Γεωργίου

  Με την ένταξή μας στον Όμιλο Πουκαμισά τον Ιούλιο του 2016 συναντήσαμε ανθρώπους οι οποίοι αγκάλιασαν την προσπάθειά μας σε μια χρονικά δύσκολη στιγμή και με την πολυετή πείρα τους μας στήριξαν και μας ενέπνευσαν, ώστε να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε με επιτυχία το εγχείρημά μας. Η προσωπική παρουσία και ενασχόληση του ίδιου του κυρίου Θανάση Πουκαμισά αποτέλεσε για μας μια ευχάριστη έκπληξη και συνάμα μας έδωσε περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε. Σήμερα, και παρά τις όποιες δυσκολίες, είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι τελικά κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή.
 • Νέα Κηφισιά

  Ρόδων 1 - Πλατεία Ελαιών, Τ. 210 6204674

  gkri

  Παναγιώτης Ξένος

  Η προσεκτική οργάνωση του δικτύου σε κάθε λεπτομέρεια, η στοχευμένη στρατηγική, η υποστήριξη και συνεχής εκπαίδευση αλλά και η εφαρμογή καινοτόμων εκπαιδευτικών συστημάτων είναι ορισμένα μόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν μια επιχειρηματική πρόταση υψηλού επιπέδου στον χώρο του franchise. Ως πρωτοπόρος πρωταγωνιστής στον εξαιρετικά απαιτητικό χώρο της εκπαίδευσης, ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς μπορεί να προσφέρει όλα τα παραπάνω σε κάθε νέο συνεργάτη για να τον κάνει να αισθανθεί δυνατός και σίγουρος ώστε να φτάσει στην επιτυχία.
 • Χαϊδάρι - Κέντρο

  Στρατάρχου Καραϊσκάκη 46 & Μαγνησίας 1, Τ. 210 5980050

  moraitou

  Ειρήνη Μωραΐτου

  panagiotou

  Δημήτρης Παναγιώτου

  Η τεχνογνωσία, τα εργαλεία που συνιστούν την εγγύηση της επιτυχίας όλου του εκπαιδευτικού οράματος του ιδρυτή και Προέδρου του Ομίλου κυρίου Αθανασίου Πουκαμισά, καθώς  και το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει τα εκπαιδευτήρια «Πουκαμισάς» αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα για κάθε νέο υποψήφιο franchisee. Αξίζει, λοιπόν, να ενταχθεί στην ομάδα που δημιουργεί τις εξελίξεις στον χώρο της εκπαίδευσης όποιος μπορεί να πιστέψει και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του οράματός μας.
 • Ζάκυνθος

  Φιλικών 1, Τ. 26950 24438

  foltais

  Κορνήλιος Φαλτάιτς

  flemotomou

  Φλεβοτόμου Σπυριδούλα

  petta

  Αναστασία Πέττα

  Η συνεργασία μας με τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, έναν καταξιωμένο εκπαιδευτικό όμιλο, αποτελεί πολύτιμη αρωγή. Η στήριξή μας από το έμψυχο δυναμικό των εκπαιδευτηρίων, η διαρκής αλληλεπίδραση, αλλά και η βοήθεια που παρέχεται μέσω του υποστηρικτικού υλικού συμβάλλουν στην άριστη συνεργασία. Τα προγράμματα συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού προσελκύουν το ενδιαφέρον των μαθητών, ενώ η παράλληλη δυναμική στήριξή μας από μια ομάδα αυστηρά επιλεγμένων και άρτια καταρτισμένων εκπαιδευτικών αποτελεί εγγύηση για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.
 • Καλλιθέα - Αγίων Πάντων

  Ελ. Βενιζέλου & Αγίων Πάντων 80, Τ. 210 9595995

  niarxos

  Μιχάλης Νιάρχος

  Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την ένταξή μου στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, που χαρακτηρίζεται από δυναμικές καινοτομίες και εξαιρετική οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, με πρωταρχικό στόχο την επιτυχημένη εκπαιδευτική πορεία του κάθε μαθητή μας.
  Η συνεχής υποστήριξη και εκπαίδευση διασφαλίζει στα μέλη του Ομίλου μας μελλοντικές επιτυχίες και μόνο!
Δείτε όλους τους συνεργάτες μας
Προσωπικό στίγμα σε κάθε δραστηριότητα

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Ζητήστε ενημέρωση